Ik ben op zoek naar de reclame van Philadephia (kaas) van jaren geleden van die engeltjes op die wolk. Wie weet waar ik die kan vinden?

Er zat een dame bij die me altijd bekend voorkwam en ik wil graag weten waar ik haar van ken. Maar voor ik die vraag kan stellen moet ik eerst de reclame vinden.

Toegevoegd na 12 minuten:
Het gaat dus om de Nederlandse reclame van een jaar of 10-12 geleden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bijgaand het filmpje. De actrice ken ik van Kees & Co en ik heb even opgezocht hoe ze heet, nl. Esther Roord Toegevoegd na 51 seconden: Wel even doorklikken op het woordje 'hier'.

Bronnen:
http://www.reclamearsenaal.nl/index.php?ob...

Kijk ff op Google,tik wat trefwoorden in dan moet je hem kunnen vinden volgens mij.

Kijk hier eens: http://www.youtube.com/watch?v=BB8dQfmj7Ws Er staan er nog meer. Even Philadelphia en commercial inkloppen.

Als ze Annelieke heet kun je het idd op Google vinden. Ik heb recame Philadelphia in getikt en er kwam het één en ander te voorschijn!

Neem contact op met de producent van Philadephia... Ik heb ergens gelezen dat Sonja Bakker erin mee speelt,maar weet niet of het waar is.... Toegevoegd na 7 minuten: nee,geen sonja bakker,maar engelse actrice's....

Bronnen:
http://www.genietervanmetphiladelphia.nl/

Ik heb ook al even voor je gezocht. Het wordt gemaakt door kraft foods, dus daar zou je het kunnen vragen. En ik heb een site gevonden: reclamesvanvroeger.nl Misschien staat het daar bij. Ik weet welke reclame je bedoeld, maar ik weet niet precies meer hoe de dame van de reclame eruit zag. Ik zoek verder. Toegevoegd na 6 minuten: of op you tube, kijken bij oude reclames.

Bronnen:
you tube

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100