in welke aflevering van de serie the-middle is dat stukje dat die moeder der kinderen het zwembad uit haalde en even later noodweer uit brak ???

Over deze serie
Het verhaal draait rond de familie Heck. Zij wonen in het fictieve stadje Orson in de Amerikaanse staat Indiana. Het gezin bestaat uit 5 leden: moeder Francis 'Frankie' Spence (Patricia Heaton) is getrouwd met Mike Heck (Neil Flynn). Mama Frankie werkt in een garage als verkoopster en vader Mike werkt in een groeve. Samen hebben ze drie kinderen: oudste zoon Axl (Charlie McDermott) is een tiener die aan alles een hekel heeft en altijd halfnaakt rondloopt; Sue (Eden Sher) is hun (beetje vreemde) tiener dochter die altijd in alles wil slagen, maar in alles wat ze probeert faalt en telkens het deksel op haar neus krijgt en jongste zoon Brick (Atticus Shaffer) is helemaal in zichzelf gekeerd en heeft als beste vriend zijn rugzak en zijn verbeelding.http://www.foxtv.nl/the-middle

Toegevoegd na 1 minuut:
https://youtu.be/r-qSIuWowrg

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Joepie, 'k heb het fragment gevonden! Op http://putlocker.is/watch-the-middle-tvshow-season-1-episode-2-online-free-putlocker.html vliegt het boek vanaf 18:08 het zwembad in, heeft de man een blauw t-shirt aan met de tekst Colts erop, en gaat het tornado-alarm af. Het is dus seizoen 1 aflevering 2. Titel: The cheerleader.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100