Wat vind je de 3 beste afleveringen van Friends en waarom?

Graag met vermelding van seizoen en aflevering dan kan ik ze ook eens gaan kijken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De mooiste de me zijn bijgebleven zijn: 1. Ross en Rachel voor de eerste keer samen bij sluitingstijd in het koffiehuis. Vooral het nummer is daarbij prachtig 2. Ross uit vroegere tijden: Chip komt niet opdagen voor de ball van Rachel en Ross gaat in zijn plaats. 3. Monica en Chandler gaan verhuizen en hebben besloten voor een huis te gaan. Joey leert in dat huis een nieuwe vriendin kennen.

Friends is erg leuk om in zn geheel te kijken! Alleen de beste 3 afleveringen is geen optie, wand die zijn alleen leuk als je de rest ook kijkt. Ik zou trouwens geen top drie kunnen maken.

Eigenlijk kan ik geen echt beste top 3 kiezen want zoals cantare al aangaf zit door alle afleveringen wel een rode draad , maar met de Thanksgiving-aflevering met de kalkoen vond ik wel heel erg gaaf! En ik heb afgelopen week voor het eerst (ja ja, zelfs nadat ik al herhaaldelijke herhalingen gezien had) de aflevering gezien dat Phoebe trouwde, en die vond ik ook heel mooi. Zodra ik de vraag heb opgeslagen komen mij vast nog wel talloze afleveringen te binnen schieten.

Dat is wel een heel héél moeilijke vraag! Maar ik dacht meteen aan "MY SANDWICH?!?" dus die zit sowieso in mijn top 3 ( the one with ross' sandwich). Verder nog 2 hmm... lastig. Ik vind aflevering inderdaad van Ross & Rachel met U2 op de achtergrond mooi, net als de aflevering van "the one where ross and rachel...you know" die is ook heel leuk. En, bamboozled (of hoe je het ook schrijft) is super leuk! Laat ik het zo zeggen: seizoen 2 - 7 vind ik het allerleukste. Alleen afleveringen met flashbacks zijn ietsje minder. Maar verder is het gewoon niet te doen om een top te maken!

Dat ze allemaal football gaan spelen met thanksgiving is ook leuk. Die ene dat Joey Ross constant slaat vind ik ook hilarisch. En dat Phoebie haar naam veranderd in Princess Consuela Bananamena, en... en.... en...... nee, niet te doen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100