Wie kan me deze reclame uitleggen? Ik snap hem niet!

Een man (met baard) en een vrouw zitten in hetzelfde hotel. Ze flirten met elkaar. In de lift moeten ze lachen. "hetzelfde hotel voor een andere prijs" is de boodschap. Huh???!

Weet jij het antwoord?

/2500

Man is zakeman, vrouw is studente. Suggestie is dat de (rijke) man meer geld heeft betaald omdat de slimme (armere) studente via een site korting geregeld heeft. Zoiets, het is al even geleden dat ik de reclame zag.

Nou die man is een net persoon die rijk is en die vrouw is een slons en niet zo rijk. En die man heeft meer betaald dan die vrouw.

Ze krijgen precies dezelfde service, eten e.d. Maar de een heeft meer betaald dan de ander. Ze hebben allebei bij een ander reisbureau geboekt., dus ze adverteren met het goedkope reisbureau. Goedkoper maar hetzelfde hotel/arrangement.

Deze reclame intrigeerde mij op een of andere manier ook al. Ik heb bedacht: ze zien elkaar de hele tijd zonder kleren en ook haar haren zijn telkens niet goed zichtbaar. Ze hebben oogcontact - vinden elkaar misschien interessant. In het zwembad, bij de sauna... Als ze dan achter elkaar de lift inlopen, slaan ze geen acht op elkaar, omdat de een vanwege de kleding waarschijnlijk niet in de smaak valt bij de ander en vice versa. Als ze elkaar toch aankijken, herkennen ze elkaar en zien ze dat ze erg in (leef?)stijl van elkaar verschillen. Iets dergelijks. Ik vind het wel charmant.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100