Ik ben opzoek naar een acteur

Ik ben opzoek naar een nederlandse acteur die ik van vroeger ken. Volgens mij speelde hij in series zoals zoop, of in een kinderserie over jongeren die iets met journalistiek deden. Mischien dat hij ook wel in andere series speelde. Ik weet alleen nog vaag hoe hij eruit zag, hij had donker bruin, kort haar. Verder weet ik niks van hem.

Toegevoegd na 11 minuten:
John Karthaus is het niet, het is een minder bekend persoon. De site van zoop heb ik al bekeken, maar daar kon ik niks vinden. Het kan zijn dat hij tegenwoordig iets met theater doet

Weet jij het antwoord?

/2500

Bedoel je misschien http://nl.wikipedia.org/wiki/Jon_Karthaus ? Kijk anders zelf even: http://nl.wikipedia.org/wiki/ZOOP

U bedoelt zeker : Jon Karthaus Groet:Zoekertje

Ewout is de enige die iets met journalistiek gedaan heeft. Maar verder voldoet hij niet echt aan je beschrijving.. Maar verder heeft niemand uit de cast van Zoop iets met journalistiek gedaan.. Dus misschien is dit hem?

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Ewout_Genemans

Misschien bedoel je Tobias Nierop? Hij heeft niet heel donker haar, maar het kan hem zijn... Hij is ook bekend als prof. Testkees bij Schooltv.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tobias_Nierop
http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://...

cas jansen?

Bedoel je misschien Pim vosmaer ? Die speelde vroeger in verschillende series, waaronder Kanaal 13.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100