Hoe heette die kinderserie van vroeger ook alweer met die vliegende bus?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Peter en de vliegende autobus (1976) Professor Poopsnagle en zijn Vliegende Bus... Toegevoegd na 59 seconden: Terwijl ik aan het zoeken was heb je al de antwoorden al, haha!!

The Magic Schoolbus?

"Peter en de vliegende autobus" uit 1977 ?

Misschien Professor Poopsnagle: http://televisieseries.com/P/professorpoopsnagel.html

Bronnen:
Fok forum

Dit is The magic schoolbus , vorige week nog bij de bieb geleend . Het is misschien een engelse productie , maar er wordt nederlands gesproken , hij was erg leuk.

Als je van mijn tijd bent en je bedoelt ergens halverwege jaren 70, dan is het vermoedelijk "De Rode Autobus. " Ik weet niet meer precies wat voor format het was, maar wel dat ik altijd keek en weken heb gebaald toen ik een keer voor straf een uitzending niet mocht zien. Ik ken zelfs het liedje nog (!) en herinner me iets met een grote hond/pop. Het was niet zozeer één avontuur ofzo, meer een format rondom verschillende korte filmpjes. Maar zeker weet ik het niet meer ; ik was een jaar of zeven. Toegevoegd na 1 minuut: (Ik kan me dan ook niet meer echt herinneren of de bus ook vloog , maar daar staat me wel iets van bij. In de openingstune vloog hij tenminste wel door het beeld, maar dat kan ook mijn verkeerde herinnering zijn, dat-ie gewoon door een getekende achtergrond reed)./

Bronnen:
http://www.kindertv.net/index.php?option=c...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100