Waar kan ik Donald Duck stripboeken halen?

Ik heb hier in huis ''50 Goedkope streken van Oom Dagobert'' en ''50 Apenstreken van de Duckies''.
Waar kan ik er meer vinden, maar dan goedkoop??

Toegevoegd na 9 minuten:
Geen Marktplaats als antwoord.
Ik vind het namelijk niet zo betrouwbaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

witteboekenmarkt kringloper marktplaats vrienden en kennissen die ze over hebben 2de hands markt brunawinkel Toegevoegd na 27 minuten: soms organiseren buurthuizen of scholen ook 2e hands boekmarkten, hou het plaatselijke nieuwsblad in de gaten

Op rommelmarkten kun je ze best wel veel vinden! of Marktplaats! misschien vind je ze daar:D

In Leeuwarden is Stripwinkel de Rat een hele goede en uitgebreide 2ehands stripwinkel. Ook in de lektuurhal valt veel (ouds) te vinden.

Bol.com heeft er een paar en dat is ook tweedehands. Daar loop je ook risico. Bij de Slegte hebben ze veel strips en ik heb even gezocht. Ze hebben ook een webwinkel. Daar zou je even contact mee kunnen opnemen of er heen gaan. Ik vind de stripboeken wel wat duur. Toegevoegd na 12 minuten: Ik heb wel eens 2e hands strips in de winkel van DeSlegte gezien. Een Asterix en Obelix kost 2e hands meer dan een nieuw album bijvoorbeeld. Bij de Bruna liggen sommige oudere strips nog gewoon te koop, maar ik geloof niet dat het albums van DD zijn. Bij de Slegte staan online enkele strips die bijna de normale prijs hebben. Je kan altijd even kijken als je dat nog niet had gedaan. Marktplaats heeft vergelijkbare prijzen, dacht ik. Toegevoegd na 27 minuten: Toevoeging: Kijk ook eens bij de V&D. Daar staan online Kuifje nog te koop. Bij de plaatselijke Bruna waar ik wel eens kom daar zag ik vanmiddag een hele stapel Astrix en Obelix liggen en die zijn ook uit de jaren 70. Online staan die niet bij de Bruna. Het zou me verbazen als je niet via zo'n boekhandel iets zou kunnen bestellen. (Ik hoop dat de link van V&D werkt.

De meeste Bruna of The Read Shop zaken hebben er wel wat. Tegenwoordig ook in de supermarkten. Toevallig hebben veel winkels nu in de vakantie veel herdrukken en originele 1e drukken in de aanbieding. Heb daar zelf al erg veel fraai tussen gevonden. Zowel de serie die jij bedoelt als de pockets. En Natuurlijk kun je ook gewoon eens naar een goede stripspeciaalzaak gaan. Bv Yendor in Rotterdam of Prof Barabas in 's Gravendeel. Maar bijna elke grote stad heeft er meerdere..... Maar het loont zeker om eens snel te gaan kijken bij bv The Read Shop/bruna AH ectect. Veel plezier(en succes natuurlijk) Vrd Grt, Siger Mulder.

Strip speciaalzaken (al dan niet stip en spellen speciaalzaken). De meeste steden hebben er wel 1 of 2 maar je moet vaak goed zoeken om ze te vinden. Je kan de nieuwere uitgaven zijn bijna altijd wel vinden bij de grotere ketens als Bruna en V&D maar als je wat oudere uitgaven wil moet je al snel gaan graven. Tweedehands zal ik niet snel aanraden. De kwaliteit is doorgaans op zijn best twijfelachtig. Alleen als er geen nieuwe exemplaren meer van gedrukt worden is het de moeite om daar naar te gaan zoeken. Online kan je ook bol.com proberen. Die hebben ook een heel groot assortiment aan strips.

Mijn eerdere antwoord had ik weer verwijderd. Bij Bruna hebben van bepaalde strips wel de oudere uitgaven in bepaalde winkels. Tweedehands zijn ze dan zelfs duurder. Je zou dan rommelmarkten af moet om ze goedkoper te vinden. Waarschijnlijk ben je dan duurder uit aan reiskosten dan ze gewoon bij een boekhandel te nemen. Asterix zie ik bij bepaalde Bruna's liggen voor iets van 6,40 maar online heb ik die daar niet gevonden. Je zou dus ook zelf naar filialen kunnen bellen of ze iets in herdruk hebben. Toegevoegd na 8 uur: Bij De Slegte dus... (gisteren bleef de cursor hangen en moest ik kappen.) Toegevoegd na 8 uur: Goedkoop zijn ze niet, want er zitten ook collector items bij zoals de exemplaren van 1945 en zo. Toegevoegd na 20 uur: LAST UPDATE Bij de Bruna zijn enkele albums in de aanbieding van 4,95 voor 3,95.

de boek handelaar in turnhout

Ik raad aan de rommelmartken daar zitten vaak wel een paar boeken of het hele pakket bij de kringloop heb ik ze ook wel eens gezien. Marktplaats kan je zeker ook nog proberen ik heb een link gevonden mischien helpt dit http://boeken.marktplaats.nl/stripboeken/465671312-donal-duck-dubbelpockets.html?return=eJw1jkkOwjAMRe%2BC1C47pJQhVYXgJqEJapQ0sWpXTOLuOAy7977fwkrW8mll1aEUYitXaNQ8jN1IBLIsXQQTiknNjsArRVgEX36TAkY43Hxf5xp7illzrLPmBAtDxaAtQxrgN3hieFjWE140%2Fnv6nafUhWUysx1SfWPdie2uSXJnWbdNu1%2BzuSubjkH5TLSi0svgPoA0WzhH40zgKmJ6QOQAS1%2FlEJGGqE0v2nqz6l5vucVK3w%3D%3D&df=1&fta=eNotj1tugzAQRfcyUvm2eSRwR2yhW0AGO6mFgy1sEtooe69J%2BzVHc6UzdxTOeEa0oG11w125SBwhKwnaXS8LHfvkITlsEKwtOIQMLuHHBo4XHY8s5dUtYNluZrUTux1teW4rdt%2Bom6rpap4f0H5R7qMUepvmPGJabRi9mc3CPlqURQhbL4rgY5q8Nn3ZyNPRpQYFdTXENp%2BKqEBWv0uWJ5ActRjN1O5ynGRXdyJDJ%2FRllH9vgJIPSsfBmeWavg6JyEEHuql9OLxZpd%2FiEqQexJ%2F%2FeCdWEHi%2BXr%2BLn1rp&fta_ind=2&fs=1 succes met je zoektocht

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100