Bestaat er eigenlijk een site waarin je liedjesteksten kan ingeven en zo het nummer en de zangeres kan terug vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja dat heet google. Als je de zin precies weet zet je hem tussen aanhalingstekens en google geeft je het juiste antwoord.

Bronnen:
www.google.nl

ik weet niet van een internetsite maar het programma Shazam is erg handig. laat je Iphone of Ipod luister naar het lied op de radio en hij vind het automatisch op internet met alle info!. misschien is het er ook voor de PC maar weet niet zeker

Www.GoeieVraag.nl Wanneer je hier een stuk van een liedtekst geeft (wat ik zelf ook al 2 keer heb gedaan) heb je binnen een minuut of 3 de zanger(es) en het nummer op je scherm staan.

Ik gebruik in zo'n geval altijd www.songteksten.nl Daar kun je een stukje tekst invullen en dan zoekt (en vindt) hij meestal wel het goede nummer.

Bronnen:
www.songteksten.nl

http://www.letssingit.com

Je kunt zelfs het nummer zingen of neuriën en dan vindt de genoemde website hieronder de titel van het nummer en de artiest. Tenminste als je zangkunsten het toelaten.

Bronnen:
http://www.midomi.com

Als je een relevante zin of deel van een zin uit een liedje in Google intypt en je zet er ook het woord "lyrics" bij, dan volgt meestal een link naar de complete tekst en de uitvoerenden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100