Zijn alle mooie en kunstzinnige jongens homo? Ben je teleurgesteld?

Ricky Martin, mag toch wel een mooie en kunzinigge jongeman worden genoemd. Hij is vandaag uit de kast gekomen. Laat, dat wel, maar toch.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

t was toch al langer bekend dat ricky gay is..maar goed,kunstzinnige mannen hebben vaak wel hele vrouwelijke kanten,en als ze niet homo zijn,lijken ze daardoor vaak wel homo...dus misschien zijn er toch nog wel veel hetro-knappe-kunstzinnige mannen.en waarom zouden ze allemaal hetro moeten zijn.het is toch ook prettig dat de homo's knappe-kunstzinnige onder hun hebben om te verdelen.

mijn vriend is (op zijn manier) mooi en kunstzinnig. maar gelukkig geen Homo :D Toegevoegd na 30 seconden: dus niet allemaal iig.

Nee, niet alle mooie en kunstzinnige jongens zijn homo. En nee, ik ben niet teleurgesteld. Waarom zou ik teleurgesteld zijn? Ik heb niet jarenlang de hoop gekoesterd dat Ricky Martin nog eens mijn partner zou zijn, dus wat zou het met mij te maken moeten hebben?

Ja het zijn er inderdaad veel 'kunstzinnige' die homo zijn ... Maar de helft gedraagt zich ook gay dus dat konden we zien aan komen !

homoos zijn er in alle rangen en standen en in alle landen ook onder moslims alleen niet in het betaalde voetbal

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100