Waar kan ik gratis bladmuziek vinden die wel legaal te krijgen zijn en het liefst van Taylor Swift?

ik wil graag Taylor Swift spelen op keyboard. maar ik kan geen bladmuziek vinden. het is eigenlijk wel belangrijk dat ze gratis zijn. het liefst wil ik 'back to december' maar andere mogen ook. heel erg bedankt alvast!

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is hetzelfde als "Ik heb geen geld voor de trein, waar kan ik gratis een treinkaartje krijgen?". Er rust auteursrecht op de zaken die je wilt hebben. Als je niet wilt of kunt betalen dan moet je het niet willen hebben. Want op een legale manier kun je er niet gratis aankomen. Er bestaat geen legale diefstal.

Op deze site: http://musictomake.com/blog/2010/11/04/piano-tutorial-how-to-play-back-to-december-by-taylor-swift-free-download-music-sheets-midi-fl-studio-mp3-fl-studio-exported/ staat een filmpje van welke noten je moet gebruiken, zeg maar een voorbeeld en onder het filmpje staat ook een link van een bladmuziek.

In sommige bibliotheken lenen ze ook bladmuziek uit. Als je toevallig al lid bent zou je een keer kunnen kijken of ze iets naar je smaak hebben.

Hier kan je het eerste stukje van Back to december zien: http://www.onlinesheetmusic.com/back-to-december-p417647.aspx maar voor de rest moet je hoogst waarschijnlijk betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100