Geeft Gers Pardoel ook optredens voor kinderen? Zoja, waar en wanneer?

Hallo GV'ers,

Mijn broertje van 7 is een groot fan van Gers Pardoel. Hij heeft laatst een CD gekregen van Gers en sindsdien wilt hij Gers graag een keer in het echt zien.

Dus mijn moeder wil graag met mijn broertje en ik naar een concert van hem, maar het probleem is dat Gers alleen maar optreed in clubs en discotheken. Nu heb ik daar geen probleem mee^^, maar mijn broertje komt daar logischerwijs niet binnen.

We hebben zelf al lopen zoeken, maar we kunnen niks vinden.

Weet iemand dus toevallig of Gers ook optredens geeft in normale concertzalen (rijnhal. HMH ed)? En wanneer?

Alvast bedankt!

Mvg,
Elija

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zo als je zelf al schreef, treed hij eigenlijk alleen in clubs op. Maar, je hij treed ook op op het lentefeest in Kerk Avezaath. Dit is een klein festival met braderie er bij en wordt dus in de openlucht/tent gedaan. Ik denk dat je daar het meeste kans maakt om eerlijk te zijn. zaterdag 14-04-2012 Gers Pardoel Kerk-Avezaath Het Lentefeest Muziek begint vanaf 20.00 uur, echter weet ik niet hoe laat hij zelf op gaat treden, maar dit kun je natuurlijk even na vragen bij de organisatie. Kaarten kun je hier bestellen, tevens kun je daar ook alle info vinden over het feest. http://www.hetlentefeest.nl/index.asp?pag=1001&nav=1

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100