wat is hardcore muziek ? en wat voor nummers dan bijvoorbeeld ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Eind jaren zeventig van de vorige eeuw ontstond punk, een hardere snellere en agressievere variant van de oorspronkelijke rock-'n-roll. Daarvan is hardcore weer de overtreffende trap. De betekenis van het woord is: tot de harde kern behorend. De basis is het je kwaad maken over alle onrecht in de wereld, dat geeft hen energie. Madball, uit New York, behoort al tijden tot de allergrootse hardcorebands. Ook Agnostic Front en Sick of It All zijn bekende voorbeelden.

Bronnen:
http://www.demorgen.be/dm/nl/1010/Muziek-n...
http://www.muziekweb.nl/MuziekWeb/MuziekSt...
http://www.youtube.com/watch?v=8IxNn3iFzFc

Hardcore is een bepaalde hoogste van BPM ( geloof iets van 160+ ) De Kick(lage harde toon die vaak op de maat gespeeld word ) is hierbij erg belangrijk. Nummer van hardcore zijn bijvoorbeeld angerfist nummers, type Angerfist in bij youtube en je vind enkele nummers wat hardcore is. Verschil tussen hardcore en hardstyle is dat de kick harder is bij hardcore dan die van hardstyle en bij hardstyle staat de melodie centraler.

Iedereen heeft al antwoord gegeven op wat hardcore muziek is. Ik zal wat voorbeelden geven: Evil Activitiets Neophyte Dj Rob Dj Korsakoff Dit zijn toch de bekendere muziek. Je kan er voorbeelden van vinden op youtube. Een bekend en groot hardcore feest is Nightmare (indoor en outdoor). Daar kan je ook veel filmpjes van vinden op internet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100