Ik ben op zoek naar de partituren van alle instrumenten van de Sonata in D van Franceschini. Waar vind ik zoiets?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De centrale bibliotheek Rotterdam heeft een hele verdieping met alleen maar bladmuziek. Van 0 tot nu zo ongeveer. Ik eet mijn schoenen op als ze deze partituur niet hebben.. Sterker nog: ze hebben hem in hun archief. Onder "(MAG-4) K43 Fran" en PICA nummer 10152377. Deze partituur is dus op te vragen en te kopiëren! Toegevoegd na 2 minuten: Hier heb je de link naar de catalogus.

Bronnen:
http://zoeken.bibliotheek.rotterdam.nl/muz...

Bij een winkel voor bladmuziek. In Tilburg is Spiro in de Willem II straat. Je kan een uitgeverij van bladmuziek ook zelf benaderen. B.v. Annie Bank.

Bronnen:
http://www.anniebank.nl/indexab.htm

Als het Mozart was geweest, dan zou je meer kans hebben gehad, ergens op het internet een free music sheet te downloaden. Maar deze Franceschini sonate is niet zo bekend, en de meeste mensen zullen nog nooit van 'm gehoord hebben. Er zit niet veel anders op dan de partituren te kopen. Hier wat links die je eventueel verder kunnen helpen. http://www.di-arezzo.co.uk/sheet+music/classical+score/sheet+music-for-trumpet/BREIT04863.html http://www.classical-composers.org/comp/franceschini http://www.sheetmusicplus.com/title/Sonata-in-D/3868215 http://www.sheetmusicplus.com/title/Sonata-in-D/19286914 Geheel terzijde: er is ook een hedendaagse Franceschini. Als je van een uiterst flitsend stukje muziek houdt, klik dan even hier: http://www.bobfranceschini.com/ Dat is weer heel wat anders dan een sonate ;-)

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=cAJrWOAWTPE...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100