Hoe kan ik zonder veel geld mijn bedrijf bekend maken?

Ben net begonnen met een drive in show heeft iemand iedeeen hoempa het beste zonder veel geld reclame kan maken ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Google ( manipuleren )

Via hyves en dan al je vrienden de advertentie sturen en de advertentie dan weer doorlaten sturen naar hun vrienden.....als een soort kettingbrief!

Wat je natuurlijk het beste kan doen is laten zien wat je in huis hebt! Ga langs een paar plekken waar je graag zou willen optreden! Vertel ze dat je net bent begonnen en graag voor niets een keertje zou willen optreden. Zie het ook als ervaring opdoen. Vanuit hier kun je reclame maken. Denk aan een spandoek, flyers, visite kaartjes. Dit alles hoeft niet zo heel veel geld te kosten. Google maar even en je vind vanzelf plekken waar dat goedkoop kan. Als mensen je goed vinden vragen ze vanzelf naar meer info en of je een keer te boeken bent etc. Mond op mond reclame blijft de beste reclame en is ook gratis. Dus als jij aan de mensen laat zien wat je kunt, verspreid het nieuws zich vanzelf!

Ik zou als je net begint niet meteen aan reclame beginnen, ik ben begonnen in mijn eigen vriendenkring. In het begin heb je (ik weet niet in jou geval) vaak nog niet top spullen en dit wordt als je serieus reclame maakt wel verwacht.

Vraag aan een huis aan huis krant of zij een stukje willen schrijven over jou drive in show . En dan ook met een leuke foto erbij .

In dit soort gevallen is mond tot mond reclame het beste: Jouw optredens moeten zo goed en zo leuk zijn, dat men dat doorgeeft aan anderen. Dat doorgeven kan makkelijker met : Zorg voor folders of visitekaartjes [ voor weinig geld bij Vistaprint] en stickers. Laat die achter bij supermarkten, winkels, overal waar maar kan. Zoek contact met organisatoren van feesten en evenementen en rommelmarkten etc. Zorg voor een website, een weblog etc. en laat je naam zo veel mogelijk en op zo veel mogelijk plaatsen vallen.

marktplaats, vistaprint, www.tweedehands.pagina.nl

Folders uitdelen in de buurt ( bij mensen door de brievenbus gooien bv.) Een klein feest geven op een plein oid, als reclame stunt. ( Onder de 100 personen kost een vergunning maar 25 euro oid had ik gelezen). Eerst klussen op school e.d. doen wilt ook helpen met bekender worden en bij je vrienden op verjaardagen en feestjes e.d. draaien helpt je ook een eind op weg. Een goede website is meestal ook een vereiste, vooral met impressies. Let er ook op de prijs niet te laag te houden, dit zou de indruk kunnen wekken dat je lage kwaliteit geeft, echter is het wel mogelijk de prijs laag te houden, maar dan wel goede impressies (Foto's e.d) op de site laten zien, zo weten ze dat ze meer dan waar krijgen voor hun geld:) . Groetjes, en veel succes! Toegevoegd na 31 seconden: Een .nl domein is zeker een goede stap in de goede richting trouwens, kosten zijn te overzien als je eenmaal klanten hebt:)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100