Wat is het meest muzikale land?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk niet dat er een relatie tussen het land waarin mensen wonen en de muziekaliteit (is dat een woord?). In elk land zijn er artiesten en heel veel landen hebben een eigen muzieksoort. Ik denk niet dat de één beter of meer is dan een ander.

NL duh

United Kingdom.. Toegevoegd op 17-06-2009 23:27:12 Geef maar toe: ook minstens 1 van jou favoriete artiesten komt hier vandaan.

Cuba;

Japan, want daar woont Aya Ueto.

Muzikaal Brazilië Brazilië staat natuurlijk bekend om haar swingende samba. Maar naast deze aanstekelijke dansmuziek komt u ook andere stijlen tegen.

Ik denk VS, maar dan omdat zij wereldwijd gewoon veel bekendheid hebben. Sommige zuid-amerikaanse landen hebben wel goeie swingende muziek.

Mexico. Prachtige volksliedjes.

Mystery Land.

Jullie zullen me vast een enorme zeur vinden (kom maar met die -1'tjes!), maar het 'meest muzikale land' bestaat natuurlijk helemaal niet. Niet eens zo zeer omdat 'smaken verschillen', maar omdat verschillende muzieksoorten niet met elkaar te vergelijken zijn en veel muziek ook niet nationaal bepaald is. Bovendien is de natiestaat een menselijk bedenksel zonder objectief bestaansrecht en is 'nationale cultuur' een al even vaag als betekenisloos begrip. 'Nationale muziek' heeft dus evenmin enige zinnige betekenis. Muziek is een universele taal!

Als je had gevraagd "wat is het minst muzikale land", had ik vast beter kunnen reageren. Maar het meest muzikale land bestaat volgens mij niet. Dat kunnen we alleen van buitenaf bekijken, maar niet van binnenuit beoordelen. Overal ter wereld wordt muziek gemaakt, leg dat maar eens op een muzikale weegschaal..

Muzikaal alsin muziek maken, of alsin luisteren en het aantal uur wat je muziek per dag luistert? Nederland staat bekend om de vele DJ's en producers die het land voortbrengt. In Amerika is de 'Dutch house' sound heel erg populair. In verhouding met de rest van de wereld staat Nederland met elektronische muziek bovenaan.

Het meest muzikale volk lijkt mij de zigeuners. de Roma enzo.. Maar die hebben dan weer geen eigen land.

volgens mij is het meest muzikale land Cuba.Mensen hebben niet veel maar muziek maak hun leven veel aangenamer

Ik denk Italie.... hoort daar altijd wel iemand zingen...

volgens mij zijn het de ménsen in een land die muziek maken, naar muziek luisteren, van muziek genieten...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100