Onbekende, maar mooie (film)muziek gezocht

Ik zoek eigenlijk mooie, maar beetje minder bekende muziek. Het liefst filmmuziek in de stijl van The Pianist of soundtrack van Forrest Gump :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De soundtrack van Forrest Gump is toch een aaneenschakeling van popnummers uit de jaren '50 tot '80? Allemaal heel bekende nummers. Ken je componist Angelo Badalamenti? Hij schreef de soundtrack van onder meer The Straight Story (zie bron 1). Ook de muziek van Yann Tiersen is heel mooi. Zijn soundtrack bij de film Amélie is prachtig, maar ook best wel bekend (zie bron 2).

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=wiJVSMFLZ6g
http://www.youtube.com/watch?v=xk8Y-XxaAog...

Vangelis "Antartica' is prachtig, ook de soundtrack van Mrs Sorrel kan ik je erg aanbevelen (ik heb dit op een cassettebandje, en daar heb ik niet de componist van opgeschreven - sorry..)

Ik luister zelf graag naar Max Richter welke oa muziek heeft gemaakt voor de film Waltz with Bashir. Een andere favoriet van mij is Andy Blueman, een bekende tranceproducer die van origine soundtracks maakt. Als je op youtube zoekt naar andy blueman riding through the morning mist vindt je een van deze soundtracks.

Wintermemories van Ivan Guilini....Mooi! http://www.youtube.com/watch?v=obAS-s6sYoc

De sound tracks van "A sinlge man" en "The Hours"

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100