Welke acteur zet de beste James Bond neer naar jouw mening?

Waarom juist hij en in welke film?

Weet jij het antwoord?

/2500

Roger Moore... the only one... He´s got charme and intelligence like no other... Bond, James Bond...

Nee, Sean Connery is veel leuker. Hij past beter bij het originele verhaal en zelfs op oudere leeftijd heeft hij nog stijl. De film met de scene waarin Ursula Andress uit het water komt. Als ik het goed heb dan was dat "From Russia with love."

Sean Connery. Roger Moore is naar mijn mening de slechtste van het stel. Die moet maar Ivanhoe blijven spelen.

Pierce Brosnan, velen zullen het niet met me eens zijn. Maar dit is de acteur waarmee ik ben opgegroeid.

sean connery, man met kloten. Van hem kan ik begrijpen dat een vrouw er voor zou kunnen vallen, maar die andere melkmuiltjes....... dat zijn toch geen kerels.

Sean Connerey is toch eigenlijk de grondlegger van de James Bond figuur. Hij was voor mij de beste vertolker. De andere acteurs deden ook hun best, maar halen het niet bij deze topper.

Zonder twijfel: Sean Connery. Een charmante en stijlvolle Brit die gewoon goed kan acteren en een rol geloofwaardig neer kan zetten. De beste James Bond films van Sean Connery zijn Goldfinger, From Russia with Love en Dr. No. Van de eerste even door naar de laatste Bond: Daniel Craig. Ook hij speelt zijn rol erg goed.

Sean Connery, zonder twijfel (en dit zegt iemand die eigenlijk helemaal niet dol is op Bond... helaas gold dat niet voor mijn vader en broer, dus ik heb vroeger wel mijn portie Bond meegekregen). Die man heeft alles, natuurlijke charme, uitstraling, kan goed acteren en is zelfs nu met zijn huidige leeftijd nog een acteur waar ik graag naar kijk.

de enige echte; Sean......

Hij staat er nog niet bij, maar toch: Timothy Dalton. De enige Bond die een beetje in de buurt komt van Flemings boeken. Koud en afstandelijk. Toegevoegd op 23-05-2009 19:35:27 Edit: ik vind Roger Moore een playboy. Absoluut geen special agent.

Haha, dat kan er maar één zijn: Roger Moore natuurlijk! De rest neemt zichzelf te serieus, of kan niet acteren (of beiden) of zit gewoon in de verkeerde film met z'n goed bedoelde snufferd...

Absoluut Roger Moore!!! Charmant en grappig. De 007 films van tegenwoordig zijn veel te veel de serieuze kant opgegaan. Moore gaf er nog een leuke slinger aan met de nodige humor.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100