Weet iemand welke horrorfilm dit is?

"Het gaat over een regisseur die een horror film wilt maken, de film start dan ook met de auditie voor deze film.. Er worden een paar mensen aangenomen en ze betrekken een afgelegen huis. De regisseur doet alleen per persoon filmen zodat de andere niks door krijgen, hij vermoord ze namelijk echt zodat zijn film ook tenminste als echt wordt beschouwd.

Er zijn een paar scènes in de film, eentje in bad, de ander in de kelder en er komt een stukje in voor dat een jongen en meisje naar elkaar toe trekken en op bed liggen te kussen. Op dit moment wordt een kei mooi nummer afgespeeld en zou die graag willen terug vinden!

Zelf ben ik een horror fanaat en kan dus tussen al die 100derden films niks meer terug vinden. Hopelijk is er hier iemand die mij verder kan helpen??

I hope so!

Gr. Iris"

Weet jij het antwoord?

/2500

american movie wellicht? http://www.imdb.com/title/tt0181288/

Brutal massacre: a comedy (2007). Harry Penderecki, ooit een prijswinnende horror-regisseur, krijgt al jaren geen voet meer in Hollywood. Al jaren zonder hitfilm, denken de meeste mensen in de filmindustrie dat hij afgedaan heeft. Harry krijgt nog een kans om zichzelf te bewijzen. Hij kan zijn beste of laatste film maken. Op de set van Brutal Massacre gebeuren de vreemdste dingen, terwijl Harry probeert zijn verstand te bewaren.

Bronnen:
http://www.moviepage.nl/films/brutal-massa...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100