Waarom klappen mensen als de bios film is afgelopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan zat je waarschijnlijk in een zaal waarin de mensen de film erg waardeerden, zo zeer zelfs dat ze ervoor bereid waren te klappen wetend dat geen van de makers van de film het zal horen. Toegevoegd na 34 minuten: ik denk ook dat er mensen zijn die bijna nooit naar de film gaan, en niet zo goed weten wat ze moeten doen als de film is afgelopen, en als ze hem nou toevallig heel mooi vinden zouden ze nog wel eens spontaan kunnen gaan klappen!

omdat het een hele goede film was misschien. ik heb het trouwens nog nooit meegemaakt in een bios

Meestal ben ik in een bioscoop de enige persoon die dat doet. En ik doe dat alleen als ik de film begreep en hem goed en mooi in elkaar vond zitten. Dus eigenlijk als wardering voor de film. Voor de rest slaat het nergens op.

Ik heb het ook wel is mee gemaakt maar alleen bij de echte goede filmen (naar mijn mening). Zoals Avatar en bij karate kid gebeurde het ook. Ik denk dat het puur uit respect is naar de film makers

Omdat ze het een mooi/goede/leuke/grappige film vinden, Maar ik heb zelden meegemaakt dat de helen zaal begon te klappen.

Ze klappen omdat de rest ook klapt, want als je erover nadenkt weet iedereen wel dat je klapt terwijl degene waarvoor je klapt het niet hoort. Mensen zijn in dit geval kuddedieren. Een begint te klappen, en zodra de 2de klapt volgt de rest heel snel. En je kunt het wel eens proberen als je eraan twijfelt, spreek met een ander af dat je samen klapt na de film, en zowaar, de hele zaal klapt. Leuk om eens te doen......

Ik heb het kuddedieren principe uitgeprobeerd in Berlijn. Ik zat in een bioscoop de film Inception te kijken. Toen de film net afgelopen was begon ik hard te klappen. Ineens volgde de hele zaal.

uit waardering waarschijnlijk ik persoonlyk zal ik niet klappen ik heb er immers voor betaald dus het personeel van de desbetrefende bios kan beter in hun handen klappen

Dit gebeurt doorgaans alleen bij de premiere van een film, als deze dus voor het eerst wordt vertoond met uitgenodigd publiek.

Omdat hij eindelijk afgelopen was.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100