Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe heet de film waar een vrouw haar man vergiftigd en begraaft hem, maar is niet dood en komt terug?

een vrouw die haar man vergiftigd en begraaft hem. maar haar man wordt terug wakker in het graf was nog niet helemaal dood. hij kan nog juist ontsnappen uit het graf. van daar begint de wraak van de man tegen zijn vrouw en de nieuwe vriend van haar. kent er iemand de titel van deze film.? het is een redelijk oude film, mss wel 20 jaar ofzo ongeveer.

Verwijderde gebruiker
4 jaar geleden
2.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Er is een film met dit verhaal uit 1990 die Buried Alive (levend begraven) heet. Deze is geregisseerd door Frank Darabont. Jennifer Jason Leigh, Tim Matheson en William Atherton spelen mee in deze film. Zie https://www.moviemeter.nl/film/6040 en https://en.wikipedia.org/wiki/Buried_Alive_(1990_TV_film).

Let wel op! Er is een andere film uit 1990 die ook Buried Alive heet. Deze is geregisseerd door Gérard Kikoïne. Zie https://www.moviemeter.nl/film/12705.
(Lees meer...)
Antoni
4 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding