Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Welke film is dit over een jongen die terug in de tijd kom reizen waar hij een meisje had ontmoet in de 2e wereldoorlog?

Ik heb iets van 10 jaar geleden een film gezien over een jongen die terug in de tijd kom reizen waar hij een meisje had ontmoet in de 2e wereldoorlog en later in de film als hij terug in de tijd gaat ziet hij dat dat meisje al een oude vrouw is.

Het is misschien een beetje vaag uitgelegd maar misschien dat een van jullie het weten.

Groetjes

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

An Angel for May van Harley Cokeliss uit 2002, met Matthew Beard, Tom Wilkinson en Geraldine James.

Op https://www.moviemeter.nl/film/16135 staat hierover:

"Door een toeval reist de 12-jarige Tom terug in de tijd en komt uit in de Tweede Wereldoorlog. Daar komt hij terecht op een boerderij, waar hij al snel vrienden maakt. Wanneer hij weer terug in het heden is, komt hij erachter dat na zijn vertrek een tragedie plaatsvindt. Kan hij terug om dit te voorkomen?"

Zie ook http://www.imdb.com/title/tt0313202/.
(Lees meer...)
Antoni
6 jaar geleden
limonadesiroop2016
6 jaar geleden
Dankjewel!
Antoni
6 jaar geleden
Leuk dat ik de goede film heb gevonden! Met dank aan de vraagsteller en de antwoordgever op https://scifi.stackexchange.com/questions/109941/movie-about-a-boy-who-accidently-went-back-in-time-and-ends-up-on-a-battle-field.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding