Wie weet er nog leuke films? Het liefst romantische komedie's

Andere films genres kan ook.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

P.S I love you. dat is een goeie film

Notting Hill

nothing hill blijft in dat genre een favoriet Toegevoegd na 1 minuut: net te laat goede 2des love actually bridget jones

The Ugly Truth

-Easy rider(heerlijke film over 2 mannen die door Amerika cruisen op motors,super chille film) -Meet the parents en het vervolg meet the fockers(de hoofdpersoon is door zijn ouders gaylord focker genoemd:P) -Koyaanisqatsi-Een superfilm over de mens ,de natuur,en technologie.Het begint met prachtige scenes over de natuur en langzaam zie je hoe de mens de planeet overneemt. -En als je een miniserie wilt kijken:Taken van steven spielberg.15 uur over drie generaties familie die te maken hebben met ufo's ,de mooiste serie over ufo's en buitenaardse die ik ooit heb gezien.

Ik heb onlangs Valentine's Day gezien, erg leuk! Daarnaast is ook Just Married (Ashton Kutcher & Brittany Murphy) wel een grappige (simpele) film. Toegevoegd na 40 minuten: Een andere (bijna klassieke) romantische komedie is natuurlijk "When Harry Met Sally..." (lunchroom scene). Daarnaast is "The Green Mile" ook een hele goede film met een goed en interessant verhaal, dan wel geen romantische komedie maar echt een hele goede film!

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Just_Married
http://nl.wikipedia.org/wiki/Valentine%27s_Day

Pretty woman en runawaybride beide met Julia Roberts. Ook Notting Hill met Roberts en Tom Hanks blijft n topper. Andere films zijn oa Private Benjamin,Coming to America,One flew over the cookos nest en niet te vergeten Mama Mia! en als je van actie houd pak n film van tarrantino en je zit op de eerste rij bv pulp fiction,kill bill vol.1 en 2 enz Toegevoegd na 5 uur: Notting Hill is met Hugh Grant en NIET Tom Hanks!

She's out of my league al gezien? Weer met een lekker cliché einde, maar het concept van de film is wel erg grappig. Misschien een goeie om te huren/kopen/downloaden.

Qua RomCom is 'The Rebound' met Catherine Zeta-Jones erg leuk.

Serendipity Love Actually Alles is liefde Op IMDB kun je heel gemakkelijk films terug vinden van een bepaalde genre. Deze hebben ook een rating gekregen van mensen. http://www.imdb.com/genre/romance http://www.imdb.com/search/title?genres=romance&title_type=feature&num_votes=1000,&sort=user_rating,desc

what women want en the first wives club

Earth girls are easy. Als dat geen romantische comedy meer is, weet ik het ook niet meer!

Hope floats met Sandra Bullock en Along came Polly met Jennifer Aniston en Ben Stiller. Oja en How to lose a guy in ten days met Kate Hudson en Matthew McConaughey, deze laatste is echt lachen. Toegevoegd na 7 uur: oja en ook romantisch.

Little Miss Sunshine :)

Love Actually....echte aanrader, zelfs als het geen Kerst is! No reservation is ook grappig.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100