Wat is 'Het Bestand'?

Daarmee bedoel ik die tussende weerwolven en vampiers in de twilifht saga, wat houdt het in en wat staat er in? Zo veel mogelijk details alsjeblieft.

Toegevoegd na 3 minuten:
Ik bedoel twilight (stomme kleine letters op mijn ipod)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Weerwolven zijn er om de mensheid te beschermen tegen vampiers, dus jagen ze op vampiers en doden ze. Het bestand houdt in dat ze de Cullens (goede vampieren) met rust laten onder voorwaarde dat de laatsten niemand bijten binnen het gebied van de weerwolven. Eén beet, en het is oorlog. Daarbij maakt het niet uit of de beet dodelijk is of zelf maar gericht op doden/voeden.

de vampieren (in twilight zijn dit de Cullens) mogen geen mensen bijten, ze mogen geen gevaar vormen voor de mensen die wonen in La Push (dat is waar de weervolven wonen). ze mogen ook niet op het land komen van de weervolven (La Push). als ze het wel doen, dan mogen de weerwolven -die alleen maar bestaan omdat er vampiers zijn- de vampiers aan vallen. in twilight wilt Bella graag ook vampier worden, dit kan niet volgens "het verdrag" omdat een mens gebeten wordt door een vampier, ookal wilt Bella het zelf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100