Hoe zit het verhaal van 'The Best Offer' in elkaar?

In de film ‘The Best Offer’ raakt de excentrieke veilingmeester Virgil Oldman (Geoffrey Rush) geobsedeerd door de jonge erfgename Claire Ibbetson (Sylvia Hoeks). Ze heeft veel kunst en antiek in haar huis staan en wil het veilen. Een andere personage Robert (Jim Sturgess), een ambachtsman die van Virgil Oldman de opdracht krijgt om enkele mechanische onderdelen, die Virgil in het huis van Claire vindt, te herstellen en te monteren. Robert geeft Virgil ook advies over hoe hij bevriend kan raken met Claire, en hoe om te gaan met zijn gevoelens ten opzichte van haar.
Op het einde van de film is Virgil al zijn vrouwelijke schilderijen kwijt die hij bewaarde in zijn geheime ruimte. Dan opeens ziet hij een mechanische pop die zegt: There’s always something authentic concealed in every forgery, i couldn't agree more. That's why i'll miss you, mister Oldman”.
Claire en Robert zijn nergens meer te vinden. Is Virgil nou bestolen door Claire en Robert? (En hoe wisten Claire en Robert af van de scam-praktijken van Virgil?)

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100