is het verhaal van de toen gevluchte famlie kas uit zeist nu ooit na gespeeld en op dvd verschenen zo ja hoe heet die film ?

Ik met met een van die meisjes van kas bevriend ik durf der niks over te vragen aan haar ben bang dat ik der kwets

Toegevoegd na 1 minuut:
Ik ben bevriend met een van die meisjes van kas

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is inderdaad nagespeeld als telefilm, en op tv verschenen als De Fuik. Voorzover ik kon vinden is deze film alleen op tv verschenen, en niet als DVD. Ik heb hem wel online gevonden: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1121923 Toegevoegd na 16 minuten: Mijn moeder zei altijd tegen mij, wat je niet vraagt, dat weet je niet. Als jij je mond dicht houdt, zal je er nooit achter komen of iets zo is of niet. Nee HEB je, ja kan je krijgen. Wat je kan zeggen tegen haar: "Mag ik je een persoonlijke vraag stellen? Ik bedoel het goed, en als je er niet over wilt praten, is het ook prima.. ". Het is uiteindelijk aan haar om erover te praten...

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/De_fuik_(film)
http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/articl...

Ja, er is van dit verhaal een telefilm gemaakt met de titel "de Fuik". Ik heb hem echter zelf nog niet kunnen vinden. Hou er echter rekening mee dat juist in een film, de precieze waarheid nog wel eens geweld aan wil worden gedaan. Het is echter allemaal zo rond 2005/06 gebeurd, dus waarom zou je haar zelf niet vragen, als ze daadwerkelijk je vriendin is ? Ze zal er zeker veel van meegekregen hebben. En ZO spectaculair was het nu ook weer niet ; familie vlucht voor schulden, is tijdje spoorloos en duikt drie maanden later weer op. Vader heeft uiteindelijk een tijdje moeten brommen, omdat hij heeft geprobeerd de boel in de fik te steken en een auto te jatten. De kinderen - vier meisjes - waren toen tussen de 10 en 15 jaar oud, en dreigden met al die toestanden uit huis gehaald te worden. of dat is gebeurd, weet ik niet. Inmiddels moeten ze dus tussen de 16 en 21 jaar oud zijn. Kortom, een gezin met problemen dat wat rare bokkesprongen heeft gemaakt in hun wanhoop, maar eigenlijk niks echt dramatisch. Dikke kans dat de media-aandacht de meeste schade heeft veroorzaakt. Gezonde interesse/belangstelling kwets je nooit iemand mee, zeker niet als je duidelijk laat merken geen oordeel te vellen, en juist begrip te tonen voor de situatie. Het vermijden van het onderwerp zal in de praktijk meer kwetsend zijn.

Bronnen:
http://frontpage.fok.nl/nieuws/190930/1/1/...
http://frontpage.fok.nl/nieuws/192697/1/1/...
http://frontpage.fok.nl/nieuws/196621/1/1/...
http://nl.wikipedia.org/wiki/De_fuik_%28film%29

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100