Bestaan er meer films over het einde van de wereld zoals de film 2012?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er bestaan naar mijn weten geen films die over "het einde in 2012" gaan. wel zijn er genoeg films die over een einde van de wereld gaan: - Apocalypse - The Doomsday Machine, Een expeditie van de planeet Venus ziet hoe in het jaar 1975 de Aarde wordt vernietigd. - Titan A.E. - Nadat de Aarde is vernietigd werd Cales vader voor het laatst gezien toen hij wegvloog met het gigantische schip Titan, waarin zich de laatste hoop voor de mensheid zou bevinden. - The Day After Tomorrow - Een klimaatverandering die een nieuwe ijstijd inluidt, waarbij het gehele noordelijk halfrond bevriest. - The Hitchhiker's Guide to the Galaxy - De Vogons vernietigen de Aarde om een hyperruimtelijke snelweg aan te leggen. - Knowing - Nadat de Aarde is getroffen door zonnevlammen betekent dit het einde.

Jazeker, die bestaan! The Fifth Element bijvoorbeeld.

Bronnen:
http://movies.amctv.com/movie-guide/end-of...

'the day after tomorrow' gaat niet over 2012 maar wel over het einde van de wereld Die is trouwens best goed vind ik X

End of days met Arnold Schwarzenegger. Toegevoegd na 3 minuten: De wereld zoals we die kennen zal ophouden te bestaan als de duivel de aarde zal overnemen... Aan Arnold om dat te voorkomen. Toegevoegd na 6 minuten: Independence day over buitenaardsen die niet zo zeer de wereld maar wel de mensheid willen vernietigen.

War of the world

2012; Ice Age. Overigens wel een bar slechte film!

Op de International Movie Database heb ik even films opgezocht. Ik heb ze ook gesorteerd op een goed aantal stemmen en cijfer van minimaal een 7. De eerste link is een lijst met 31 "end of the world" films. De tweede link is een lijst met 41 "apocalypse" films. Er zit een beetje overlap in de lijsten, maar hier zitten vast wel een aantal geschikte films tussen.

Iedereen vergeet de film "Knowing"! Fantastische film over het einde van de wereld!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100