Kan ik de inhoud van een DVD naar één videobestand converteren?

Ik heb de hele inhoud van een DVD-video op mijn computer staan (VIDEO-TS), maar dat zijn veel bestanden (.VOB, .BUP enz.).
Kan ik (al deze) bestanden converteren naar één bestand dat leesbaar is voor Windows Media player?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik denk dat dit wel mogelijk is, maar ik zou niet weten hoe. ik denk dat je je film wilt bekijken zonder dvd te hoeven gebruiken, niet? VLC media player is hier een heel goed programma'tje voor. Je kopieert gewoon al de bestanden die op je dvd staan en zet deze in een map, als je dan VLC opent kan je rechts zoeken naar de map en kan je de film afspelen zoals met DVD (dus je kan ondertitels aanzetten,...) ik hoop dat ik je hierbij geholpen heb, laat me weten of het je gelukt is :) Ps: VLC Media Player kan je hier downloaden: http://www.videolan.org/vlc/ Toegevoegd na 8 minuten: Ik had nog even voor je rondgezocht. Moest je niet geholpen zijn met mijn vorige antwoord, heb ik een programma gevonden dat de .VOB bestanden zou moeten kunnen converteren naar .AVI bestanden. ik heb er wel geen ervaring mee. hier kan je hem downloaden http://www.convertvobtoavi.com/ Succes!

Dat is zeker mogelijk. Er bestaan veel programma's hiervoor waaronder WinAVI Video Converter. Je converteert de DVD naar AVI en die kan je afspelen in Windows Media Player (WMP). Trouwens, je kan ook DVD's afspelen en bekijken in WMP.

ik doe dat met het progamma convertxtodvd,simpel en makkelijk in gebruik dowenloaden via isohunt de trials,laten een watermerk achter

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100