goede film ?

wat is volgens jullie een spannende/goedie film.

Weet jij het antwoord?

/2500

The Green Mile

Zie link

saw 1, saw2 ,saw3 ,saw4,en saw5

The Green Mile. La Vita è Bella. Memento. Sophie Scholl - die letzte Tage.

The Fly Ghost evil dead exorsist the enterty poltergeist de teletubbies waar je maar zin aan heb toch :)

Bronnen:
me and myself

Forrest Gump = Puur Genieten

Mik en Mak uit vissen.

- 12 Monkeys, de 2e keer kijken snap je hem pas echt maar dan is het jammer dat je de afloop kent - 2001: a space oddysey, cult, moet je ff doorheen - 2010, waardig vervolg - Alien, 1e deel, beste deel, volgt precies het boek - The Mist, die muziek is The Host Of Sephraim van Dead Can Dance - Perfume The Story Of A Murdrer, je zou het bijna gaan geloven - Pulp Fiction, Quentin Tarantino op zijn best - Reservoir Dogs, idem - The Killing Fields, waar gebeurd met prachtige muziek van Mike Oldfield (op CD te krijgen maar kan eigenlijk niet zonder de film)

Bangkok Hilton Taken A drift (typische film, maar erg spannend) Hard Candy (je moet van t genre houden, maar ik vond m spannend)

"The Sawshank Redemption", binnenkort voor de zoveelste keer op tv. Maar het blijft een goeie film.

De Dappere Muis

Transsyberian, Panic Room, What lies beneath, The river wild, Pan's Labyrinth, komen het eerste in mij op...

Nothing to lose (heel grappig) P2 (super spannend) alle delen van Saw (ook spannend) p.s. i love you (romantisch en zielig) Are we there yet? (heel grappig) The cell (heel spannend)

Slumdog Millionaire. Absolute aanrader! Je krijgt een kijkje in de slums(krottenwijk) van india en hoe het is om daar op te groeien. En hoe een jongen de kans van zijn leven krijgt om uit de armoede te ontsnappen. maar dat wordt hem niet echt gegund. Een film met een Bollywood tintje trailer: Slumdog Millionaire http://www.youtube.com/watch?v=AIzbwV7on6Q En een film van Nederlandse bodem, die ik zeker erg spannend vond. de film behoort naar mijn mening tot een van de beste Nederlandse films ooit. onverwacht goed acteerwerk van Theo Maasen. die in deze film niet de grapjas uithangt maar de rol van een TBS-er vervult. En dat doet hij goed! trailer: TBS http://www.youtube.com/watch?v=wstgZwdTw2g

Storm of the century. Hier een link naar de trailer. http://www.youtube.com/watch?v=d99OToqElHY

The eye of the Needle - verfilming van het boek van Ken Follet - heel spannend, goed geacteerd, mooi gefilmd

Defiance vind ik nog altijd een van de beste films die ik gezien heb en is ook nog redelijk recent. Zie ook bron

Ik kijk zelf regelmatig op moviemeter.nl. Je kunt je hier registreren en vervolgens de films die je hebt gezien bijhouden en ook zelf punten geven. Onderhand heb ik zelf 399 films in mijn database op deze site staan. Onderverdeeld in gezien en nog te zien. Ik download films en zo check ik snel even of ik hem al heb.

Bronnen:
www.moviemeter.nl

Taken (2008) Van God Los (2003) The Jacket (2005) Death Sentence (2007) Echte aanraders!!!!

The bucket list In to the wild crank 1

de triangle

- Sin city!!! lekker vaag..:-) maar spannend! - Saw (alle delen, maar de 1e blijft het leukst) - S7ven - Fight club - Cube 1 en 2 - Perfume (zag dat iemand hier m ook aangeraden had, is echt goed!!!)

Bronnen:
mijn thuisbioscoopje :-)

Dat is heel persoonlijk natuurlijk. Bij mij staat "Oldboy" op nummer 1. In het begin denk je "waar zit ik naar te kijken" maar het is een film waar je geleidelijk aan het verhaal gaat begrijpen. Je moet er in "meegroeien". Tamelijk heftig overigens af en toe.

Grudge2 Dead Silence (Eng/Spannend)

CELLULAR! Ik heb van begin tot eind op het puntje van mijn stoel gezeten. Het gaat over een ontvoering van een vrouw (Kim Bassinger), die op de plek waar ze gevangen gehouden wordt een mobiele telefoon vindt. Ze belt daarmee, een willekeurige jongen neemt op en dan begint het......... Heel spannend!!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100