Ik wil een film zien die ik eerder heb gezien, maar ik ben de naam vergeten. Hoe heet die?

Het ging over een echtpaar dat heel graag een kind wilde hebben, maar dat niet kan krijgen, omdat de vrouw onvruchtbaar is. Ze ontvoeren een vrouw, en houden haar gevangen. De onvruchtbare vrouw is een ziekeling en vindt het leuk om de vrouw te mishandelen. Die ontsnapt uiteindelijk, waardoor de vrouw doorslaat. Ze vermoord haar man en hakt hem in stukken.

Verder ben ik het vergeten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is "Cord" ook wel bekend onder de naam "Hide and seek", met onder andere Daryll Hannah inderdaad.

darryl hannah speelt er in mee. Zij is de zwangere vrouw. Weet welke film je bedoeld maar weet de titel ook niet meer. Ff googelen.

Die was een week of twee geleden op de teevee, maar als ik me goed herinner was het een aflevering van een serie ? De gestoorde vrouw is een onbekende maar fantastische actrice. En haar man was volgens mij arts in die vruchtbaarheidskliniek ofzo, en ze ontvoeren een zwangere vrouw. Geweldig spannende film, maar ik ben er pas na een kwartier ingevallen, dus de naam is me ontgaan. Toegevoegd na 26 minuten: Effe verder gezocht, het is inderdaad een film. Ik heb toch die hele Daryl Hannah niet herkend, ruim een uur lang ????? :shame: . Hier een linkje naar de trailer ; het is in elk geval de film die IK gezien heb.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=L9Ph0kOe2vo

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100