kan horoscoop vissen letterlijk mensen aanvoelen waarnemen??

Hallo er werkt sinds een maand een jongen bij mij die sinds dag 1 erg aardig tegen me doet.
Ik werk in de catering en hij zit op een van de afdelingen op het kantoor waar k werk.
Nou, vraagt hij me verder niks persoonlijks of zo ja over muziek maar, hij kwam over alsof hij me leuk vond.
Ik inmiddels verliefd op hem geworden (nooit verwacht) maar sinds hij er is voel ik me beter dat ooit en, tegelijkertijd zo nerveus en eet en drink niet etc jullie kennen het wel.
Ik ben er alleen vorige week achter gekomen dat hij sterrenbeeld vissen is en, ben nogal bijgelovig in astrologie.
Er staat dus bij vissen beschreven dat ze andere mensen kunnen aanvoelen( waarnemen is dit letterijk ? want, elke x als ik nu naast hem sta of, hij in de kantine komt schaam ik me kapot en, doe alsof ik niks voel en doe gewoon leuk met iedereen.
Als hij zit kijk ik verder niet naar hem dat durf ik niet .
Hij komt soms wel goeiemorgen zeggen.
Ik heb vlinders alom in mn buik dat ik nooit eerder heb gehad bij iemand .
Ik voel me ene kant nogal lullig en, andere kant denk ik wat moet ik doen dan.
Juist omdat ik echt geloof wat er in sterrenbeelden word beschreven en de mijne klopt ook daarbij komt ook nog eens dat onze sterrenbeelden totaal niet matchen ja ook dat geloof ik.
Nu staat er ook bij vissen beschreven dat ze vaak schuchter zijn en weet dat hij gewoon erg aardig is of ga ik te snel in mn hoofd?
Ik ben zo bezorg nu dat hij echt aanvoelt als hij bij mij in de buurt is wat ik voel of denk kan dit ???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het is je verliefdheid. Het maakt je onzeker, maar respect voor waar je in geloofd, alleen zelf ben ik a-bijgelovig, en ik ben van mening dat een horoscoop niet je leven kan voorspellen of iets in die richting, het is maar net waar je in geloofd. Horoscopen kloppen vaak, maar vaker ook niet. Maar er zijn mensen tuurlijk, die goed in het aanvoelen van de ander zijn, alleen hoeft dat niet perse "vissen" te zijn.

In plaats van je druk te gaan zitten maken over horoscopen, zou ik als ik jou was maar gewoon aandacht geven aan die jongen. Doe wat verliefde mensen doen!

Een vis is ook maar een mens.

Waarom ga je gewoon niet genieten van je verliefdheid? Geniet van de vlinders in je buik, en als hij de ware voor je is, groeit hij vanzelf wel naar je toe. Probeer je geest te vullen met positieve gedachten, en als hij je fijn aanvoelt zijn jullie misschien wel voor elkaar geschapen. Wees ook niet bang af te gaan of afgewezen te worden, maar ga gewoon onbevangen genieten.

voordat je stappen gaat ondernemen mag je de sterren wel even vragen of deze "vissen"niet al een relatie heeft.

Alles over die horoscopen is door mensen bedacht en bij elkaar geschreven.Waarom zou je er ook maar een greintje geloof aan hechten? Maar hij mag wel aanvoelen dat jij hem ziet zitten, dat is immers toch de normale gang van zaken,niet?Wees niet verlegen, trek al je registers open en ga ervoor.Veel succes.

Horoscopen zijn onzin. Geloof er niet in.

Vissen is een waterteken, mensen met veel water in hun horoscoop hebben de neiging om primair in het gevoelsmatige waar te nemen en te oordelen. Als zijn zonneteken vissen is, maakt hij een goeie kans een ‘watermens’ te zijn. Maar dat wil niet zeggen dat hij uitzonderlijk ‘aanvoelend’ is, of dat-ie buitenzinnelijk gevoelens kan ‘lezen’ of zo – het wil zeggen dat hij de wereld benadert en bekijkt in termen van leuk/akelig, mooi/lelijk, goed/slecht enzovoort. Gevoelsmatig. Aarde, vuur en lucht kijken materieëel, intuitief en denkend.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100