welke zanger\zanger's hooren bij illuminatie

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ontzettend veel. Ga op zoek naar artiesten die de symbolen van de illuminatie uitdragen. De Piramide, of één oog afdekken zijn de meest voorkomende. Lady Gaga is denk ik nu het populairst, gevolgd door Rihanna.

Google zelf maar eens en je ziet vele verschillende sites die erover gaan. Ik kan natuurlijk hier een lijstje van artiesten gaan maken uit een bepaalde bron, maar dat heeft niet zoveel zin aangezien elke site wat anders zegt. Het is dus niet zo duidelijk.

Er zijn veel artiesten die de Illuminati steunen en dit dan ook in hun muziek uiten, maar dat betekent niet dat alle artiesten in de muziek industrie satanisten zijn! Vele creatieve artiesten verzinnen hun eigen muziek en songteksten. Echter, er zijn veel (meestal bekendere) artiesten die als hulpmiddel gebruikt worden door the Illuminati en de anti-christ/Dajjal. Meestal zijn deze ”popartiesten” geen echte artiesten: ze verzinnen niet hun eigen muziek noch songteksten en kiezen geen liedjes uit. Ze moeten slechts doen wat er gezegd wordt. Wat dus betekent dat anderen muziek voor hen maken. Lees verder in de bron, daar vind je ook namen van zangers.

Bronnen:
http://www.alatoerka.nl/2010/10/09/the-ill...

Ik heb zelf van mijn dochter gehoord dat Beyonce, Jay-Z en Rihanna in illuminatie geloven

er is een hele mooie documentaire over de illuminatie en de music industrie, waar alle artiesten en theorien daarover aan het licht komen. zelf heb ik hem helemaal gekeken en ik moet zeggen dat ik onder de indruk was. ik zal de link bijvoegen van part 1 en van daaruit kun je hem verder bekijken.

Jay-Z, Lady GaGa, Beyoncé, Rihanna, noem maar op.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100