Is deze autoradio voldoende van kwaliteit?

Het gaat om een hatsieflatsie autoradio van het huismerk van Kruidvat: Watssound type WS 164 W.

Met bluetooth en SD.

Hier een plek voor de handleiding:
http://www.gebruikershandleiding.com/Watssound-WS-164B/handleiding-5-444556.html

Ik ben GEEN audiofiel, dus het geluid moet goed zijn maar uitstekend kan ik niet horen. Ik wil voornamelijk SD kaarten gebruiken voor eigen muziek, de radio en bluetooth voor bellen.

Gebruik geen CD, dus of het ding nu over slaat of niet, dat deert me niet.

Toegevoegd na 8 minuten:
Hij is nu voor een weggeef prijs van 40 euro.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens de mensen op dit forum zijn er verdeelde meningen. http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1243904/33 Positief: uiterst tevreden!! -afneembaar frontje: werkt prima bij mij (en wie haalt z'n frontje er nou nog af tegenwoordig; junks willen al lang geen radio's meer........ :P ) -geluidskwaliteit: ok, er zullen betere zijn, maar ik vind em prima, meer dan goed genoeg! Zeker niet veel slechter dan mijn vorige Sony. -hoog/laag: kan je gewoon naar persoonlijke wens instellen (bass/treble) verder zoals gezegd, een heel compleet apparaat en dat voor nog geen 7 tientjes! Eindelijk geen overslaande cd's meer, USB stick mee, sd kaartje volplempen permanent in de radio laten, ideaal. BT werkt ook prima, alleen jammer dat er geen 'telefoonboek' in de radio zit en dat (bij mij in ieder geval) de voice dial functie niet werkt, maar dat kan ook aan de combinatie met mijn telefoon liggen. Je moet dan 1x op de groene telefoon knop drukken, voice dial zou dat gestart moeten worden. Geen halszaak voor mij, maar werkt dat bij anderen wel naar behoren? Negatief: Ik heb 'm vandaag ook ingebouwd maar ik vind het geluid behoorlijk tegenvallen in het hoog en laag komt het niet in de buurt van mijn oude pioneer radio-cassette speler en idd het het frontje er afhalen is ook niet handig, frontje vliegt af en toe tegen het stuur bij het verwijderen maar dat kan beginnersgeluk zijn. Ook pauzes tussen mp3's op cd. Deze gaat in ieder geval retour.

Ha, die Gdanonym; Alle waar is naar zijn geld en 40 euro is weliswaar niet veel, maar voor ruim onder de 100 euro heb je tegenwoordig al radio/CD-spelers met USB- en/ of AUX-ingang van merken als Sony, JVC of Pioneer. Dat zou mij de extra uitgave toch wel waard zijn. Bovendien is de keuze in speakers minstens zo belangrijk voor het uiteindelijke geluid. Kijk maar eens op de link voor wat voorbeelden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100