Hoe heet zo'n pen die je op je computer kunt aansluiten om te schrijven of tekenen?

Ik wil graag in bepaalde foto's mijn handschrift kunnen zetten. Het is niet voor mijn telefoon (waar je op het touchscreen zou kunnen schrijven met een stylus) maar voor mijn computer. Ik heb tekeningen en foto's waarin ik met mijn eigen handschrift aantekeningen wil kunnen maken.
Mocht iemand ook een winkel kennen in Amsterdam waar ik zoiets kan halen, wil ik het graag weten. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is een tekentablet. Aan alleen een pen heb je niets, er hoort een speciaal schrijfplaatje (de tablet) bij die de bewegingen van de pen registreert. Verkrijgbaar in verschillende maten en kwaliteiten bij diverse elektronica winkels zoals Mediamarkt. In Amsterdam zijn er vast meer dan genoeg andere zaken die het verkopen.

Bronnen:
https://www.mediamarkt.nl/nl/category/_tek...

Een digitale pen of een smart pen. De Mobile Notes Digital Pen is een van de populairste smartpennen met Bluetooth. De pen zet je handschrift eenvoudig om in tekst en slaat dat op in je computer. Livescribe ECHO Smartpen: met deze smartpen kun je schrijven op papier met gewone inkt. Deze geschreven informatie kan ingelezen worden in een PC en op het scherm getoond worden. Hier is een overzicht van computerwinkels in Amsterdam: https://www.computerwinkel-info.nl/amsterdam De kans dat een pen op voorraad is zal klein zijn, maar na overleg kan de pen waarschijnlijk wel besteld worden. __________________ Je kunt eventueel een font van je handschrift maken. Daarmee kun je dus aantekeningen bij je foto’s ‘schrijven’. Ik heb er zelf al jaren plezier van. Het is even een klus, maar wel 100% gratis. Voor tips: https://wpress-cursus.nl/handschrift-als-lettertype/ https://computertotaal.nl/artikelen/apps-software/zo-kun-je-typen-in-je-eigen-handschrift/

Toegevoegd op 28 september 2019 14:42: tekst
Bronnen:
https://en.wikipedia.org/wiki/Digital_pen
https://www.thearchitectsguide.com/article...
https://www.schrijfop.nl/schrijven-met-de-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100