welk inear oortje past bij mij?

Helaas zijn vandaag mij inear oortjes kapot gegaan. Gelukkig heb ik nog garantie en dus wil ik morgen nieuwe gaan halen. Echter weet ik niet welke ik moet kiezen. Ik hoop dat jullie mij hier mee kunnen helpen. Mijn eisen:

-inear
-goede bouw kwaliteit
- (zeer) goed geluid

Ik luister vooral naar muziek zoals: the summer of 69, poisen en Queen. Beetje klassiek rock dus.

Prijs: onder de 150 zou fijn zijn.

Ik had overigens deze oortjes: Sony MDR-EX650AP dit waren erg fijne oortjes, echter kwamen de klanken van mijn muziek er niet goed uit.

Ii hoop dat jullie mij kunnen helpen, alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Hele lastige vraag omdat de ballans en klankkleur van oordopjes heel persoonlijk is. Je kunt contact opnemen met de klantenservice van http://112oordopjes.nl zodat zij je zo goed mogelijk verder kunnen helpen als een van de keuzes hieronder niet je smaak is. Ik heb zelf de sony ex88 voor muziek en de Awei ES900i headset waarmee ik ook vaak muziek luister. 1e link Alleen voor muziek- helder en goede bass weergave. Naar ons idee een goede klankkleur die voor pop/dance/rock/jazz geschikt is. Duurzaamheid van de oordopjes is heel goed. 3e link Iets meer nadruk op middentonen. Hele strakke bas weergave. klankkleur ligt in de geluidszone van rockmuziek en popmuziek. 2e link Je kunt ook voor AKG gaan. Dat is een headset met controllerfuncties voor android telefoons. Verder in dezelfde categorie vind je verschillende Awei in ears. OOk headset en voor iphone of samsung. De klank van headsets hebben altijd meer nadruk op hoge middentonen in verband met een duidelijke stemweergave. In het geval van rock muziek luisteren is dit geen nadeel.

Bronnen:
https://112oordopjes.nl/gsm-1/headset-od
https://112oordopjes.nl/muziek-od/awei-es700m
https://112oordopjes.nl/muziek-od/sony-ex088

Ik heb zelf de Apple EarPods en de bass is geweldig net als het geluid (kan heel hard) Toegevoegd na 1 minuut: 29 Euro in de online Apple Store maar is overal verkrijgbaar: http://store.apple.com/nl/product/MD827/apple-earpods-met-afstandsbediening-en-microfoon

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100