Wie is er bekent met het merk SALORA???

Ben opzoek naar een lcd tv.
Nu kwam ik dit merk tegen, maar nog nooit van gehoord.
Wie kent het merk en zou je het aanbevelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

voorheen finlux en daarvoor nokia wordt gemaakt in Turkije. importeur in Nederland is Albers trading. Het is niet de beste kwaliteit maar wat wil je voor dat geld.

heb een salora als 2e tv aangeschaft en die voldoet prima, nu een kleine twee jaar.

Bronnen:
http://www.alberstrading.nl/docs/bn/geschi...

[ik heb er geen ervaring mee] Het is in mijn oren geen bekend merk, maar ze bestaan wel degelijk: http://www.google.de/search?q=salora+TV&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rlz=1R1GGGL_en___DE344 Als je op salora TV quality zoekt, dan km je niet veel meer aan de weet dan wat de fabrikant wil. Lijkt er op dat het een heel nieuw merk is..

Geen topmerk. Niet kopen dus.

Bronnen:
http://www.directsale.nl/salora-shop

ik heb aan de hand van de reacties op kieskeurig van salora een dvd speler met twee schermpjes gekocht voor in de auto. geweldige kwaliteit beeld en geluid. we hebben ze al veel gebruikt en er is nooit wat mee. je betaalt (nog niet) voor het merk.

Ik heb heel veel van gerepareerd. Slecht zijn ze niet. De fabrikant doet wel veel aan service. Top was het niet. Als je voor het geld dat je wilt uitgeven een ander merk kan vinden, zou ik dat zeker doen. Persoonlijk hou ik het bij het Nederlandse merk. De service is uitstekend. Kwaliteit is degelijk en een goede bewaking van de techniek. Schelen niet zo veel meer in prijs als vroeger. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100