Welk koffiezetapparaat geeft lekker warme(hete) Koffie?

Ik ben aan een nieuw koffiezetapparaat toe en ik hou van hele warme koffie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nespresso geeft goed warme koffie. Het is wel aan de prijs maar de koffie is heerlijk!

Bronnen:
Eigen ervaring

Premium Serie KM5065 New Power Brew Technology: 25% sneller, warmer en meer aroma Aromaselector Programmeerbare inschakeling (2 starttijden)

Bronnen:
http://www.krups.nl/All+Products/Coffee+Ma...

koffie mag eigenlijk niet te warm zijn. Voor de smaak word gezegt een graad of 70 - 80. Anders worden de smaken verschroeid. Als je echt een goed apparaat wil met lekkere koffie. Kijk eens bij Lavaza of Illy. Zij staan bekend voor kwaliteit.

Als je echt van je koffie wilt genieten (tenminste zo ervaar ik het al 2 jaar) Koop dan een Jura, elk kopje vers gezet met professionele geintegreerde koffiemolen, hoge waterdruk, goede afpersinrichting voor de gemalen koffie, en goed heet water. Tevens prima mogelijkheden voor Cappucino en Espresso, kortom zeer tevreden met het apparaat. Het kost wat, (de goedkoopste rond de Euro 1000,00) maar je hebt ook wat. De Nespresso cupjes, ook een prima oplossing. De beperking is dat je alleen op Internet, bij Nespresso de Bijenkorf en Media Markt koffie kunt kopen. (Misschien vergeet ik er een paar) Per saldo is de prijs ongeveer hetzelfde. (Nespresso is ook vrij duur) Met de aankoop van onze Jura is ons koffiegebruik zeker met 50% gestegen. Je kan je afvragen of dat wenselijk is.

Senseo is ook wel lekker. Als ik jou was zou ik op www.kieskeurig.nl kijken. Hierop staan prijzen, aanbiedingen, kwaliteit en klanttevredenheid vermeld bij de producten.

Ik heb sinds kort de nieuwe Philips SENSEO Quadrante, en deze zet heerlijke hete koffie en de smaak is ook perfect! De Philips SENSEO Quadrante is ook niet zo verschrikkelijk duur als die andere apparaten ;-)

Bronnen:
http://www.consumer.philips.com/c/koffieze...

Ik ben erg tevreden over mijn Philips koffiezet apparaat. Heeft afneembaar waterreservoir, makkelijk te vullen dus. een thermoskan en hij gaat automatisch uit als de koffie gezet is. Toegevoegd na 1 minuut: kost rond de 90 eur

Wij hebben een Jura en Nespresso. Beiden geven hele goede koffie. De Jura is duur in het onderhoud, De Nespresso af en toe ontkalken. Vind je de cupjes te duur is er nu een mogelijkheid om zelf lege cupjes te kopen(KAldi) en te vullen met de koffie van je eigen keuze. Deze kan je 3 a 4 keer gebruiken. De koffie is dan nog goedkoper dan bv Senseopad en stukken lekkerder. De Jura geeft 15 bar en de Nespresso 19 bar druk, dus.... Toegevoegd na 2 minuten: Uiteindelijk als je het onderhoud filters en reiniging met elkaar vergelijkt is de Nespresso goedkoper per kopje zeker als e ook wel eens zelf een cupje vult.

Wie houdt er niet van om thuis een heerlijk kopje koffie te drinken? Ondanks het feit dat de meeste mensen onderweg in het cafe of op het werk koffie drinken, is het fijn om ook thuis een goede kop te drinken, daarnaast is het ook prettig om gasten een lekker bakje voor te zetten. Een goede koffiemachine, koffiezetapparaat of koffieautomaat uitzoeken is niet eenvoudig. Er is een grote scala aan machines op de markt, welke allemaal weer op een andere wijze werken.

Bronnen:
http://huis-en-tuin.infonu.nl/huishoudelij...

Douwe Egberts koffiezetapparaten zijn heel erg goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100