Wat is dit voor een toeter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is idd een hoge tonen luidspreker met hoorn. De hoorn zorgt voor een smalle verticale en brede horizontale afstraling. Het lijkt een oude Altec Lansing driver, maar ik kan het logo niet goed lezen. Deze werden los op de kast voor mid en lage tonen gemonteerd, en veel in bioscopen gebruikt. Misschien kun je een foto posten van het logo? Vind ik wel interessant! Toegevoegd na 1 minuut: Ps ik zie aan de schroefgaten dat deze hoorn in een kast heeft gezeten ipv erop.

Dat is een elektrische claxon welke men wel eens gebruikt op werven waar die enorm kabaal mag of moet kunnen maken. Bestaat zowel op 12 VDC als 230 VAC.

Dat is geen claxon, maar een vermogen tweeter. Een tweeter word gebruikt om hoge tonen van muziek weer te geven tijdens concerten en eventementen. Ze worden gebruikt in combinatie met midden toon speakers en bass speakers http://www.onyougo.nl/hq-power-spare-tweeter-5-x-15-for-vdsg15-luidsprekers_pi1092308 Wikipedia heeft ook een artikel over tweeters echter word ik op de onderstaande link enkel de kleine tweeter besproken maar het principe blijft het zelfde http://nl.wikipedia.org/wiki/Tweeter

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100