Welke winkels verkopen de iPad mini?

Ik wil een iPad mini gaan kopen, maar als ik ga bedenken in welke winkels ik ga kijken (hij is vaak niet op voorraad) dan kom ik niet verder dan dixons en mediamarkt (bij allebei de winkels in de buurt is die uitverkocht)

Weet jij het antwoord?

/2500

Bijna alle electronica zaken verkopen ze. De voorraden worden snel aangevuld. Reserveer er eentje. Er zal echtwel een zaak zijn die dit doet. Waarschijnlijk wel tegen een aanbetaling. Succes

Via deze website ben ik er achter gekomen welke (fysieke) winkels nog meer een iPad mini aanbieden naast de Dixons en Mediamarkt: http://tweakers.net/pricewatch/320054/apple-ipad-mini-wi-fi-32gb-zwart.html Namelijk: Een premium Apple reseller (apple winkel), Expert, Saturn, BCC, Paradigit, Staples en Computerland Aangezien ik niet weet waar u woont, heb ik per winkel een link gezet om de dichtstbijzijnde vestiging op te kunnen zoeken. Apple winkel: http://www.apple.com/nl/buy/apr/ Expert: http://www.expert.nl/winkels Saturn: www.saturn.nl/redirect/mystore BCC: http://www.bcc.nl/store/location/storefinder/ Paradigit: http://www.paradigit.nl/Paradigit/Site/OurShops.aspx Staples: www.staples.nl/storelocator.aspx Computerland: http://www.computerland.nl/a/site/ourshops.aspx Veel succes.

En een makro verkoopt ze ook

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100