Wat is de reden dat mijn vaatwasser geen water krijgt...wat is stuk?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je kunt dit systematisch afgaan en steeds dichter bij de bron komen. Dus: krijg je uberhaupt nog water binnen? Dit kan je via de kraan controleren. Zo ja, is de leiding stuk naar je vaatwasser? Je kan kijken welke leidingen nog meer stuk zijn en er zo achter komen of het aan leidingen ligt. Doet alles het verder nog? Dan ligt het aan de vaatwasser zelf. Je kan kijken in de toevoerleiding of anders weigert hij misschien omdat er te weinig afwaszout in zit. Misschien heb je hier wat aan.

A,,kan je waterslot stuk zijn. B,,kijk eens of de vaatwasser het afvoerwater wel goed afvoert. Als je vaatwasser begint. Dan zal hij eerst het overgebleven restwater afpompen. Is dit weggepompt,,dan begint deze spoelwater te geven. En begint het programma. Controleer eerst even deze twee dingen.

Er is wel spanning aanwezig en de vaatwasser gaat draaien? Anders kan het ook aan een zekering liggen, waardoor de inlaatklep niet opengaat.

Een defecte wasautomaatkraan.(aanvoer) Kijk of er water uit de kraan komt. Knik in de slang. (aanvoer/afvoer) Maak de slangen knikvrij. Afvoerfilter verstopt. ( ook bij zelfreinigend filter) Filter reinigen. Zeepbakjes verstopt. Reinigen. Deursluiting defect of niet goed in contact. Deur goed sluiten. Er zijn wasautomaten die niet reageren als niet alle systemen ok zijn. Van een defecte zekering of printplaat, verwarmingselement, niveauschakelaar, afvoer/aanvoerpomp of slangbreuk. Vernemen we nog van u wat het was?

Bel een loodgieter of ga zelf afwassen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100