Wat kun je met een hete lucht oven (geen magnetron)?

Ik wil een hete lucht oven aanschaffen. Kan ik er ook eventueel frieten/frikandellen/andere snacks in klaarmaken? En wat kan ik er nog meer mee? En van welk merk kan ik het beste eentje aanschaffen?

Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een hete lucht oven is in feite voor gebruik hetzelfde als een gewone oven maar met het grootte verschil is dat de warmte in de oven wordt rond geblazen en dus zowel onder als boven in de oven dezelfde warmte is hierdoor wordt dan ook de bereidingstijd van het temaken recept , brood , vlees, taart enz. veel korter - opgelet een magnetron is heel wat anders en is in feite niet te gebruiken als een gewone oven , maar dat verhaal is wat ingewikkelder , ik sta ter uwer beschikking indien je die techniek graag wilt weten.

je kan taarten en cakes bakken ja veel bakken , dat kan je met die oven doen rollade en rosbief maken .

Wij hebben ook een hete lucht oven en bereiden er vrijwel alles in. Van taarten tot ovenschotels en vis etc.

Frikandellen ed alleen als er op staat, als er op staat dat ze ook voor oven geschikt zijn. Je kunt ermee wat je met een gewone.oven ook kan.

frikandellen kan je er altijd in doen, die zijn al gaar en hoeven alleen verwarmd te worden. geldt ook voor voorgegaarde hamburgers. persoonlijk vind ik friet uit de over niet erg lekker, maar te kan wel. moet je oven friet kopen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100