Is computer/tv straling slecht voor een mens, en zo ja: waarom is het slecht?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door een computer of TV wordt behalve licht een heel klein beetje elektromagnetische straling afgegeven. Het is nog nooit onomstotelijk bewezen dat het enige schade aan mensen toebrengt, hoewel er fanatici zijn die het tegendeel beweren.

Tot op heden is daar nog geen wetenschappelijk bewijs voor naar mijn weten

Elektromagnetische straling, is wel degelijk schadelijk, echter een tv /computer, geven zo weinig af, dat deze geen probleem vormen. Wat van de in en om het huis zaken veel schadelijkere straling geeft is het volgende: _Dect huis telefoons, deze zend ontvang installatie.s staan dag en nacht volop de zenden. _Wifi, zet deze het liefst s nachts uit. _Gsm ook liever uit, maar in ieder geval niet vlak bij je lichaam gedurende de nacht. _Laat niemand slapen, op een plek vlak bij of boven de meterkast. De problemen ontstaat door langdurige blootstelling er zijn ook mensen extra gevoelig, zei merken direct elektromagnetische velden op en worden er door gehinderd. Dus neem het zekere voor het onzekere.

De straling die van deze apparaten afkomt wordt beschouwd als te klein om schadelijk te zijn. Maar veel van deze straling kan wel slecht zijn. Wat er kan gebeuren is dat je dna plaatselijk beschadigd. Dit wordt bijna altijd door je lichaam ontdekt en de beschadigde cel wordt afgebroken. Maar heel, heel soms gaat het detectie en opruim meganisme niet goed en kan er bijvoorbeeld kanker ontstaan. Verder verhoogd een gsm je hersentemperatuur een fractie, vooral tijdens het bellen. Een gsm in je broekzak kan een minieme invloed hebben op je zaadproductie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100