Wachtwoord opvragen SPOTNET

ik maak gebruik van SPOTNET met een usenet abbonoment van een vriend van me. Nu is hij een maand op backpack vakantie en wil ik mn laptop opnieuw installeren, alleen dan ben ik m'n wachtwoord kwijt van SPOTNET en moet ik wachten tot hij terug is..

Als ik bij bewerken-provider kijk dan zie ik alle gegevens, alleen wachtwoord is gecodeerd (bolletjes) en het is 563ssl gecodeerd dus in de map server.XML kan ik het wachtwoord niet zien...

Hoe kan ik dit oplossen als ik SPOTNET opnieuw installeer?

Weet jij het antwoord?

/2500

De meeste backpackers zijn regelmatig online te vinden. Als hij echt zo'n goede vriend is dat hij zijn spotnet abbo met je wil delen kun je het wachtwoord gewoon rechtstreeks aan hem vragen. Stuur hem een e-mail of sms. Dat is ook een stuk beleefder dan iemands gegevens proberen te bemachtigen op dit soort wijze. Misschien beschouwt hij dit wachtwoord wel als zeer privé en gebruikt hij dit wachtwoord ook voor andere accounts waar jij niet welkom in bent. Dit is vast niet het antwoord waar je op zit te wachten, excuus daarvoor maar je vraag riekt lichtelijk naar oplichting.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100