Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe kan ik mijn batterij in mijn laptop schuiven. Het gaat er niet in. Zie uitleg. asjebliefd niet veriwjdeeren

Hallo allemaal. Ik heb dus net een nieuwe laptop gekregen van me moeder en was helemaal superblij enzo. Het is van sony. En nou wou ik die batterij erin doen en dan luk het niet. Ik zal wel een dom blondje zijn maar het lukt echt niet. Ik heb er paar fotos van http://desmond.yfrog.com/Himg611/scaled.php?tn=0&server=611&filename=v3bsq.jpg&xsize=640&ysize=640 zo ziet het eruit, http://desmond.yfrog.com/Himg612/scaled.php?tn=0&server=612&filename=z7wjrw.jpg&xsize=640&ysize=640 dit is de uitleg van de handleiding, http://desmond.yfrog.com/Himg616/scaled.php?tn=0&server=616&filename=f5kxk.jpg&xsize=640&ysize=640 en dit is de ene kant die lukt dan wel, maar de andere kant lukt dan niet, ook niet als ik duw. http://desmond.yfrog.com/Himg735/scaled.php?tn=0&server=735&filename=e2qb.jpg&xsize=640&ysize=640 Help mij ajsebliefd!! en asjebliefd niet verwijderen. Ik smeek je alsjebliefd niet verwijderen

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
740

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Zoals net ook uitgelegd: Ler de laptop ondersteboven. Leg de accu er in, en schuif het geheel horizontaal er in. Dus niet 'klikken' maar van achteren er in schuiven. Dit kost geen kracht.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Je moet allebij de kanten er tegelijk in doen. Je hebt namelijk 2 ''lock'' knopjes. Als je de ene kant erin hebt en de andere kant steekt er nog uit, dan kan ik me voorstellen dat de batterij er niet in kan gaan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding