Kunnen robots ooit de arbeid van mensen overnemen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat doen ze deels al. Toch zullen die robots door mensen bestuurd moeten worden.

Ja kijk maar naar terminator en the matrix en ooit is nogal een groot begrip. Bijna alles kan OOIT gebeuren ( tijd is oneindig)

Niet geheel want er zullen altijd mensen nodig blijven om nieuwe robots te bedenken. Daarnaast kan de mens niet hele dagen niks doen en zal de mens altijd naar nieuwe werkzaamheden zoeken. Het is een beter vraag of wij dat wel willen

De Mens zal de robot altijd door blijven ontwikkelen en uiteindlijk zal de robot de mens in alle aspecten gaan inhalen. Denk hierbij aan over 10.000 jaar. Net zoals nu en zelfs al 50 jaar geleden worden er heel veel arbeiden al gedaan door robots.

Er worden steeds slimmere robots gemakt. nu al die kunnen leren dus wellicht kunnen ze uiteindelijk wel zoveel leren dat ze een eigen persoonlijkheid ontwikkelen. en omdat ze mechanisch zijn kunnen ze waarschijnlijk uiteindelijk al het werk van de menze overnemen.

Robots worden wel steeds door en door ontwikkeld. Maar in mijn mening kunnen robots NOOIT! een eigen leven hebben een eigen bewustzijn. Wat ze ook doen om uiteindelijk een robot zelf te laten denken.. het is altijd voorgeprogrammeerd. En zo niet een berkening van dingen die dan wel weer zijn voorgeprogrammeerd. Conclusie: Een robot zal nooit zodanig een eigen gedachten kunnen hebben, om zelf beslissingen te nemen, Emotie te tonen of noem maar op zonder dat de mens hier iets aan bij heeft gedragen.

Doen de robots al, en anders de polen wel

Nou, niet helemaal, er zullen altijd mensen nodig zijn om die robots te programmeren

als de eigenaar blond is, dan is er wel een gelijkwaardige robot te vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100