hoe kan ik zo'n leuk plaatje doen bij mijn naam?

zoals je ziet heb ik nog steeds zo'n mannenpoppetje als plaatje maar ik wil ook gewoon een leuk plaatje van internet! maar hoe doe ik dat?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is dat de zoekmachine tijdelijk is uitgeschakeld, want deze vraag is natuurlijk OOK al 1000 keer gesteld, maar dat doe je via je instellingen (bovenaan). Daar kun je je profiel aanpassen en aldus een plaatje naar keuze uploaden. Toegevoegd na 52 minuten: Het zou kunnen dat dit via de Iphone rechtstreeks niet mogelijk is (geen idee, ik heb niet zo'n ding) maar GV is dan ook niet het aangewezen platform om UITSLUITEND via een Ihpone te bedienen. Gewoon even een keertje inloggen op een echte computer dus om je profiel goed te kunnen bijwerken. Kleine moeite, groot plezier.

- log in op de website (via je computer) - klik op instellingen (blauwe balk bovenin) - onder account staat de optie om een afbeelding te uploaden. Toegevoegd na 37 seconden: Het kan alleen via de computer, niet via de mobiele versie of de iPhone app.

Als je op de computer zit zie je bovenaan zo een balkje, daar staat instellingen bij (zie afbeelding) Dan staat er afbeelding en dan op bladeren klikken! ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100