ik wil graag kijken op mijn slaapkamer. moet ik een extra kastje bestellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een kastje van...?

Als het om digitenne gaat wel. Je kan ze ook kopen via marktplaat. Je kan dan nog wel een extra kaart kopen om de "niet vrije zenders" te kunnen ontvangen.

Wij hebben gewoon analoog op onze slaapkamer met een kabel van beneden, maar als je digitaal wilt kijken dan kan het evt. ook met een draadloze zender en ontvanger. Op de een of andere manier blijft dat ding echter bij ons storen, dus blijf ik maar liever analaoog kijken dan naar aldoor lelijke strepen in mijn beeld. Toegevoegd na 3 minuten: Kopen?! (Grapje ;-) )

ja ;maar bij een nieuw kastje zit een nieuwe kaart en het schijnt dat als al een abonnement hebt nog een kaart gratis kan activeren laten;van horen zeggen ;

Als je extra digitale zenders wilt zien dan moet je inderdaad een extra decoder ertussen plaatsen. Als je gewoon analoge zenders wilt kijken hoef je alleen je kabel te splitsen.

Analoog signaal kan je splitsen en de meeste huizen hebben nog steeds een analoog punt in huis maar digitaal dan moet je een tweede ontvanger nemen splitsen kan niet

Nee hoor, je tv hoeft niet per se op een kastje te staan. Er zijn ook beugels waarmee je hem aan de muur vast kunt maken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100