Hallo vanavond komt een monteur van ziggo bij ons langs om een alles in een pakket te installeren. Iemand enig ervaring hiermee?

Hallo vanavond komt een monteur van ziggo bij ons langs om een alles in een pakket te installeren. Iemand enig ervaring hiermee en weet wat ik klaar moet zetten? Want ik heb mijn kabels in de meterkast maar kan hier geen stopcontact vinden wat aangegeven wordt in de brief.

Weet jij het antwoord?

/2500

De monteur heeft alles in principe bij. Als je geen stopcontact hebt op de plek waar de antenne naar binnen komt, zal hij die kabel wel verlengen naar een plek waar het wel beschikbaar is. Toegevoegd na 1 minuut: Het enige waar je voor zou kunnen zorgen, is dat er geen troep in de weg staat. Plantjes, meubels ed. moeten een beetje makkelijk te verwijderen of omheen te werken zijn.

Dat gaat extra geld kosten en dat had je moeten aanvragen: https://www.sluitallesaan.nl/ziggo.consumer/prod/1046542 Je kunt nu zelf een verlengkabel regelen en het later zelf doen of laten doen en als je geluk bent doet de monteur het vanavond maar als hij daar geen tijd voor hebt heb je dus wel een probleem.

Vergeet geen bakje koffie en wat lekkers aan te bieden. Een monteur zal dan veel sneller iets extras doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100