Wat is beter om op te gamen een TV of Monitor?

hallo mensen sindskort ben ik op zoek naar een nieuwe tv om op te gamen maar ik weet eigenlijk niet welke TV nou het beste is of welke Monitor.

Ik speel vaak Fifa of blackops 2.
Ook heb ik gehoord dat je moet letten op MS response time maar dat kan ik niet vinden bij producteigenschappen van tv's dus laten we als voorbeeld deze tv nemen in de link hieronder.

http://www.bcc.nl/philips-22pfl2208h.html#technical-specifications-table


Dit lijkt mij best wel de perfecte TV om op de gamen en TV op te kijken want het is een FULL HD TV,heeft een frequentie van 200 Hz en heeft een Resolutie van 1920 X 1080 Pixels + hij is heel erg goedkoop.

Dus mijn vraag is nou hoeveel MS response time heeft deze TV want ik kan het nergens vinden.

Hoop dat iemand me hier mee kan helpen.

Groetjes,
osmfan

Weet jij het antwoord?

/2500

De tv die je hebt uitgekozen is helemaal geschikt om er ook games mee weer te geven. Hij beschikt nl. over een D-sub VGA ingang waarmee hij dus ook hogere resoluties en verversingsfrequenties aankan. Een gewone PC monitor werkt volgens hetzelfde principe alleen is de beeldschermafmeting dan vaak veel kleiner. Het ligt dus een beetje aan de gameconsole die je gebruikt voor wat betreft de monitor uitgang. Gaat dat digitaal via HDMI of via VGA. In beide gevallen stelt de tv zich in op het aangeboden signaal en zal dat zonder problemen kunnen weergeven. Over de MilliSeconde Response tijd hoef je je niet zo druk te maken. Dit is meer van belang bij plasma schermen die wat trager zijn en daardoor bij snelle beeldwisselingen soms een hinderlijk veegeffect hebben. Deze effecten treden nagenoeg niet meer op bij LED en LCD schermen omdat deze daar ongevoeliger voor zijn.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100