Is een tv met veel herz nodig bij glasvezel?

Ik wil een nieuwe tv kopen. En heb nu glasvezel. Ik vraag mij af hoeveel herz is optimaal/nodig bij een glasvezel aansluiting? 100-200-400?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ten eerst heeft de manier waarop je televisie ontvangt niets naar dan ook niets met het aantal hertz te maken. Ten tweede is 100 hz voor iedereen genoeg die onwenselijke effecten zoals die bij 200 hz en hoger zich voordoen. 100hz is genoeg. Let wel dat is persoonlijke smaak, wellicht zijn er mensen die de soap opera look die 200hz veroorzaakt wel prettig vinden. Voor velen echter geeft dit een te vloeiend en onrealistisch beeld. Toegevoegd na 58 seconden: Het antwoord op je vraag is sowieso: Nee bij glasvezel is een 50hz tv ook al voldoende.

Glasvezel en Hertz hebben niets met elkaar te maken. 50Hz is echt onvoldoende omdat je oog meer dan 50Hz aankan en je (onbewust) een heel knipperend beeld ziet en dat is vermoeiend voor je ogen. 100Hz is voldoende tenzij je veel met heel snelle bewegingen werkt (sport kijken of games spelen) dan heb je meer aan 200Hz omdat anders het beeld te schokkerig overkomt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100