Wat word de volgende generatie tv's?

Het begon met zwartwit daarna kleur daarna lcd tv's en de opvolger daarna led-tv en daarna 3D tv tot de dag van vandaag. De prijzen beginnen weer te dalen dus er komt weer iets nieuws. Maar wil ik graag weten wat de volgende is die beter dan 3D word.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je haalt de dingen door elkaar en vergeet een aantal technieken. Je moet sommige dingen los van elkaar zien. Uitzending: analoog -zwart-wit -kleur -breedbeeld digitaal -HD* -3D (stereoscopisch 3D) Beeldtechniek: -CRT(oude beeldbuis) -LCD(-LED) -Plasma -OLED (nieuwste techniek) In Japan(waar anders) zijn ze hard bezig met holografisch beeld, echter zijn de verwachtingen dat dat nog tot 2020 duurt voordat er een systeem komt. Ook zijn ze daar bezig met de doorontwikkeling van HD namelijk UHD Ultra High Definition 4320p dus wel 16x zo veel beeldinformatie als HD. In beeldtechnieken wordt op dit moment door meerdere partijen gewerkt aan verschillende nieuwe technieken. -OLED (de echte LED techniek, wat nu LED wordt genoemd zou alleen maat LCD-LED mogen heten in mijn ogen.) -SED en FED. Toegevoegd na 1 minuut: *Er is geëxperimenteerd met analoge HD, alleen in Japan is dat een veelgebruikt systeem geworden.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of...
http://en.wikipedia.org/wiki/Field_emissio...
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra_High_De...
http://www.tgdaily.com/hardware-features/5...

Samsung werkt aan 'geur-tv' Onderzoekers van de Universiteit van Californië en Samsungs onderzoeksafdeling hebben een techniek ontwikkeld om 'geurtelevisie' mogelijk te maken. Geur-tv werkt met een module die 10.000 verschillende geuren kan produceren. Met de techniek kan een geur worden verspreid als de gebruiker iets aan het bekijken is, zeggen de onderzoekers. De module achter op een tv of mobieltje heeft op elk van twee assen honderd geuren, waardoor in totaal 10.000 verschillende geurcombinaties kunnen worden verspreid.

Bronnen:
http://tweakers.net/nieuws/75116/samsung-w...

holografische tv,alhoewel dit geen tv meer is. je maakt deel uit van de scene,je kunt alleen niet spreken etc met de acteurs.hoewel?in de verre toekomst misschien?

Mij lijkt ???verdere ontwikkeling 3D meer integratie multimedia ,je mobiel direct op de tv indien je wat wil laten zien ,f , you tube zonder gedoe op de tv ,makkelijker draadloos verbinding met andere apparaten ,btr geluid ,zonder veel boxen ,makkelijker info ,wat er ergens tezien is . En mail en sms'jes of wat dan ook van mensen van wie je dat wenselijk vind op het scherm (wel Prive instelbaar:)) .door het beeld heen je mailbox kunnen checken ,tijdens de reclame .en ja natuurlijk een opname recorder standaard . Veel dingen zijn nu al mogelijk ,maar het wachten is op totale gebruiksvriendelijke mogelijkheden ,aan sluiten draadloos ,zonder gedoe !dat zou mijn ideale tv zijn .

De 3D tv zal beter worden. Alle tv's worden nog wat dunner. Dan komen er denk ik inderdaad holografische schermen enzo. Toegevoegd na 1 minuut: En als je nu een meter voor de tv zit gaan je ogen langzaam stuk. Dat zal waarschijnlijk ook veranderen.

Ik snap niet wrm jullie allemaal 1 ding overslaan. Namelijk glas! Samsung heeft een TV ontwikkelt, het scherm geproduceerd van glas! Daardoor zal binnenkort de prijs van televisies zakken met wel liefst 20 procent!

Bronnen:
radio

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100